foto-links

raamdom-gr

Verkoop

Wereldwinkel
In de Dominicuskerk is een aparte plek ingeruimd voor de verkoop van ‘eerlijk betaalde’ producten uit Derde Wereldlanden. We zijn ons bewust van het feit dat de rijkdommen van deze aarde ongelijk verdeeld zijn over de mensen. Wij willen een bijdrage leveren aan de onafhankelijkheid van de procucenten door deze producten in onze wereldwinkel te verkopen. Vrijwilligers runnen onze wereldwinkel, die vóór en na elke zondagse viering open is. De gehele winst gaat naar projecten in de Derde Wereld.

Boekentafel
Voor in de kerk, aan het zijaltaar is elke zondag een vaste hoek ingericht voor boeken en cd’s. Een uitgelezen selectie van alles wat er op religieus gebied wordt uitgegeven is er te koop. Van degelijke theologische werken tot kookboeken, van Bijbels tot boeken over spiritualiteit. Dichtbundels en boeken over wandelen. Kinderbijbels en jeugdboeken. Ook de wereld van de kunst komt ruim aan bod.

Een aparte plek op het altaar is ingeruimd voor muziek. De cd’s die worden uitgegeven door het Dominicus Muziekfonds en het Nieuw Liedfonds zijn hier verkrijgbaar. Bovendien vindt u hier de uitgaven van Huub Oosterhuis en de opnamen van zijn liederen die op cd’s zijn verschenen. Alle uitgaven van de Stichting Leerhuis en Liturgie worden hier verkocht. Een overzicht van alle aanwezige cd’s vindt u hier.

De boekentafel probeert nauw aan te sluiten bij de dienstenseries.