foto-links

raamdom-gr

Pastorale zorg

Gemeente-zijn houdt niet op als de zondagse dienst voorbij is. Naast bijzondere vieringen rond relaties, ziekte en overlijden is de Dominicusgemeente door de week bereikbaar voor vragen, gesprek, ontmoeting en voor studie. In het pastoraat van de Dominicusgemeente maken we zichtbaar dat we er zijn voor elkaar. Dat doen we met hulp van:

ikzalerzijn

Pastores

Eva Martens en Arjan Broers zijn pastores binnen de Dominicusgemeente. U bent van harte uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek of om door te praten over iets wat u bezighoudt. Dat kunnen geloofs- of levensvragen zijn en rituelen rond de grote momenten in een mensenleven, zoals ziekenzalving, uitvaart, trouwviering of doop. U kunt Eva Martens en/of  Arjan Broers aanspreken na de zondagse viering.

Pastoreslijn tel: 020 – 622 61 71 | e-mail: pastores@dominicusamsterdam.nl

Eva Martens is bereikbaar op 06-49393935 en per e-mail via Evamartens@dominicusamsterdam.nl
Arjan Broers is bereikbaar op 06 – 53869681 en per e-mail via Arjanbroers@dominicusamsterdam.nl

Contactgroep

Kunt u niet naar de kerk komen en wilt u toch betrokken blijven? Of heeft u om een andere reden behoefte aan contact met iemand uit de Dominicus? De mensen van de contactgroep zijn graag bereid bij u thuis op bezoek te komen. Om een afspraak te maken, neemt u contact op met Liesbeth Kooyman, tel. 020-6248760 (of via de pastores).

Werkgroep Pastoraat (WP)

De Werkgroep Pastoraat is het klankbord van de pastores. De WP denkt mee over het pastoraat in de Dominicus. Bovendien biedt de werkgroep jaarlijks een gevarieerd aanbod aan groepen en activiteiten aan. Hebt u vragen of ideeën voor groepen? Dan kunt u mailen naar de werkgroep Pastoraat: werkgroeppastoraat@dominicusamsterdam.nl