foto-links

raamdom-gr

Pastorale zorg

Gemeente-zijn houdt niet op als de zondagse dienst voorbij is. Naast bijzondere vieringen rond relaties, ziekte en overlijden is de Dominicusgemeente door de week bereikbaar voor vragen, gesprek, ontmoeting en voor studie. In het pastoraat van de Dominicusgemeente maken we zichtbaar dat we er zijn voor elkaar. Hoe doen wij dit?    (tekst loopt door onder de afbeelding)

ikzalerzijn

Pastores

Juut Meijer en Eva Martens zijn pastores binnen de Dominicusgemeente. U bent van harte uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek of om door te praten over iets wat u bezighoudt. Dat kunnen geloofs- of levensvragen zijn en rituelen rond de grote momenten in een mensenleven, zoals ziekenzalving, uitvaart, trouwviering of doop. U kunt Juut Meijer en/of Eva Martens aanspreken na de zondagse viering.

Juut Meijer is telefonisch bereikbaar op 020-7550045 en per e-mail via juutmeijer@gmail.com.
Eva Martens is bereikbaar op 06-21197916 en per e-mail via evamartens@dominicusamsterdam.nl.

Contactgroep

Kunt u niet naar de kerk komen en wilt u toch betrokken blijven? Of heeft u om een andere reden behoefte aan contact met iemand uit de Dominicus? De mensen van de contactgroep zijn graag bereid bij u thuis op bezoek te komen. Om een afspraak te maken, neemt u contact op met Arie Kempkes, tel. 06-47452143 of 0287 – 327219 (of via Juut Meijer, pastor)

Werkgroep Pastoraat (WP)

De Werkgroep Pastoraat is het klankbord van de pastor. De WP denkt mee over het pastoraat in de Dominicus. Bovendien biedt de werkgroep jaarlijks een gevarieerd aanbod aan groepen en activiteiten aan. Hebt u vragen of ideeën voor groepen? Dan kunt u mailen naar Olga Wagenaar: werkgroeppastoraat@dominicusamsterdam.nl