foto-links

raamdom-gr

Door de week

In de Dominicus kun je vaak terecht. Ook door de week.
Er zijn allerlei activiteiten als ontmoetingen, eetgroepen, filmavonden en meditatiegroepen.

NAJAAR 2021
Hieronder de groepen die binnenkort weer van start gaan in het kader van ‘Dominicus-door-de-week’. Binnenkort kunt u een meer compleet overzicht verwachten van de activiteiten in het Groepenprogramma van komend najaar.  Een aantal activiteiten van de activiteiten zullen in het nieuwe jaar doorlopen.
Laten we hopen en bidden dat we elkaar komende maanden, al dan niet onder de bekende voorwaarden, weer kunnen ontmoeten en inspireren met wat ons bezig houdt en ons verbindt.
De informatie-link verwijst naar de eerste bijeenkomst in dit najaar – de vervolgdata staan daar dan ook genoemd (zie u geen link dan is er voorlopig niet meer informatie bekend)- of kijkt u in de Agenda

Meditatiegroepen
Meditatie op maandag: wekelijks,  info hier
Meditatiekring in de ruimte van de stilte: tweewekelijks,  info hier
– Sacred Dance: info hier (tweewekelijks met een afwijking op 17/11)
– Wandelen in stilte: maandelijks, info hier

Ontmoetingsgroepen
– Tienergroep: Op wisselende dagen ontmoeten tieners die op de middelbare school zitten elkaar. Een paar keer per jaar organiseren zij een leuke activiteit: samen eten, een film kijken of een leuk spel. Via WhatsApp houden zij elkaar op de hoogte. De bijeenkomsten zijn niet op een vaste dag. Voor informatie: Astrid Philips (bereikbaar via wgPastoraat)
20+-groep: Met een groep 20-ers en 30-ers komen we bij elkaar, soms rond een thema, soms ook gewoon om samen te eten of een activiteit te doen. Wees welkom om eens aan te sluiten; de samenstelling is steeds weer anders. We maken een afspraak via WhatsApp. Er is geen vaste tijd en weekdag en ook de locatie is wisselend. Info Petra Meijerhof (bereikbaar via wgPastoraat)
-50+-groep: maandelijks, info hier
– Film + eten: info hier


Studiegroepen
Bijbel-lezen, Marcus: twee-wekelijks, info hier
– Joods Leerhuis
– Speling leesgroep: eens per kwartaal, info hier
– Uit het leven gegrepen: Prediker: twee bijeenkomsten 4 &11 oktober, info hier
-Wereldliteratuur: twee maandelijks, 4 bijeenkomsten, info hier

Voor vragen mail: werkgroeppastoraat@dominicusamsterdam.nl.
Je bent van harte welkom!