foto-links

raamdom-gr

Vacatures

Vacatures voor vrijwilligers

In de Dominicus kun je als vrijwilliger je hart ophalen. Meer dan 250 mensen zijn op de een of andere manier actief. Er is genoeg te doen en je bent hartelijk welkom!

De een werkt graag een langere perioden mee in een groep, bijv. schoonmaak, klussen, of koffieschenken, de ander houdt van een eenmalige inzet en helpt mee tijdens het Open Huis, het kerstfeest dat we al sinds 1969 vieren. Weer een ander zet zich in voor een van de diaconale activiteiten die vanuit de Dominicus ontplooid worden. Het kan allemaal.
Momenteel zijn er de volgende vacatures:
——————————————————————- 

Beleidraads zoekt nieuwe leden en een notulist

Zie de oproep van 5 nov 2021 hier op de website

——————————————————————-

Gastheren/ gastvrouwen gezocht

U stapt de kerk binnen en wordt vriendelijk welkom geheten. De orde van dienst wordt u aangereikt, u wordt gewezen op de bundels (als we die weer gebruiken), als u hier nog niet bekend was komt dat snel goed – u wordt gelijk wegwijs gemaakt (of anders vlak na de dienst waar al uw vragen beantwoord worden op dezelfde verwelkomende wijze) – u denkt “dat is toch prachtig, op die manier mensen zich welkom te laten voelen, als ik dat toch eens……” Ja, dat kan!
Eén mailtje of belletje naar het secretariaat en voortaan kunt u aan de slag als gastvrouw of gastheer van deze bijzondere gemeenschap! 1 á 2 keer per kwartaal.
Horen we van u?
secretariaat@dominicusamsterdam.nl, tel mobiel 06-45503644 | 020 – 6242183

——————————————————————-

Koffiezetters &-schenkers gezocht

Een kop koffie (of thee, of limonade) na de dienst, en even staan bijpraten. Het kan maar af en toe – komt het ooit terug? Ja natuurlijk! Als…. er tenminste voldoende mensen zijn die koffie willen zetten en anderen die die willen uitschenken. Wij zoeken nog een paar enthousiaste koffiezetters en koffieschenkers!
Informatie via het secretariaat:
secretariaat@dominicusamsterdam.nl, tel mobiel 06-45503644 | 020 – 6242183

——————————————————————-

 

Cameramensen (jong/oud, man/vrouw & all in-between&outside)

Er wordt gewerkt aan het in beeld uitzenden van onze diensten. We zijn nog op zoek naar cameramensen, oud, maar ook jong; ben je handig met filmen, ben je een VJ of wil je het worden, meld je dan aan via het secretariaat.
Meer weten? Je kunt contact opnemen met: secretariaat@dominicusamsterdam.nl

——————————————————————- 

De Kinderwerkgroep

Voor de kinderwerkgroep van de Dominicus (4-12) zijn we op zoek naar vrijwilligers! Lijkt het je leuk eens per 4 à 6 weken de kinderen te begeleiden tijdens de kindernevendienst? kan je knutselen? verhalen vertellen? muziek maken? theater spelen? Alle talenten zijn welkom!

Meer weten? Je kunt contact opnemen met Jantien Brouwer via jantien.brouwer@gmail.com.