foto-links

raamdom-gr

Vrijwilligers gezocht

Klussen voor vrijwilligers

In de Dominicus kun je als vrijwilliger je hart ophalen. Meer dan 250 mensen zijn op de een of andere manier actief. Er is genoeg te doen en je bent hartelijk welkom!

De een werkt graag een langere perioden mee in een groep, bijv. schoonmaak, klussen, of koffieschenken, de ander houdt van een eenmalige inzet en helpt mee tijdens het Open Huis, het kerstfeest dat we al sinds 1969 vieren. Weer een ander zet zich in voor een van de diaconale activiteiten die vanuit de Dominicus ontplooid worden. Het kan allemaal.
Momenteel zijn er de volgende oproepen:

——————————————————————

Geluid- & beeld-technici (m/v) gezocht!

De groep technici voor beeld & geluid is op zoek naar uitbreiding.
Als geluidstechnicus zorg je voor de versterking in de kerk en het maken van een mooie geluidsmix voor de streaming. Wij zoeken kandidaten met een goed gehoor en technische affiniteit of ervaring met geluidstechniek. We streven ernaar in staat te zijn een rooster te maken waarin iedere technicus 1 keer in de vier weken aanwezig moet zijn.
Voor de beeldtechniek zoeken we mensen die ervaring hebben met videomontage op de computer. Wij gebruiken Wirecast voor het mixen van beeld en geluid waarna het uitgezonden wordt naar het internet. Je zal goed ingewerkt en begeleid worden totdat je in staat bent zelfstandig te opereren.

Contact via secretariaat@dominicusamsterdam.nl

——————————————————————-

De Kinderwerkgroep

Voor de kinderwerkgroep van de Dominicus (4-12) zijn we op zoek naar vrijwilligers! Lijkt het je leuk eens per 4 à 6 weken de kinderen te begeleiden tijdens de kindernevendienst? kan je knutselen? verhalen vertellen? muziek maken? theater spelen? Alle talenten zijn welkom!

Meer weten? Je kunt contact opnemen met Jantien Brouwer via jantien.brouwer@gmail.com.