foto-links

raamdom-gr

Vacatures

Vacatures voor vrijwilligers

In de Dominicus kun je als vrijwilliger je hart ophalen. Meer dan 250 mensen zijn op de een of andere manier actief. Er is genoeg te doen en je bent hartelijk welkom!

De een werkt graag een langere perioden mee in een groep, bijv. schoonmaak, klussen, of koffieschenken, de ander houdt van een eenmalige inzet en helpt mee tijdens het Open Huis, het kerstfeest dat we al sinds 1969 vieren. Weer een ander zet zich in voor een van de diaconale activiteiten die vanuit de Dominicus ontplooid worden. Het kan allemaal.

Op de website is te zien welke activiteiten er zijn.

Momenteel zijn er de volgende vacatures: 

——————————————————————- 

De Kinderwerkgroep

Voor de kinderwerkgroep van de Dominicus (4-12) zijn we op zoek naar vrijwilligers! Lijkt het je leuk eens per 4 à 6 weken de kinderen te begeleiden tijdens de kindernevendienst? kan je knutselen? verhalen vertellen? muziek maken? theater spelen? Alle talenten zijn welkom!

Meer weten? Je kunt contact opnemen met Jantien Brouwer via jantien.brouwer@gmail.com.

 ——————————————————————- 

De Crèche

Niet lang geleden zijn we weer begonnen – na meer dan een jaar onderbreking – met de crèche tijdens de dienst voor onze allerjongste gemeenteleden (0-4 jaar). Voorlopig doen wij dit eens in de twee weken.
De crèche maakt het mogelijk dat ouders met jonge kinderen deel kunnen nemen aan de vieringen.en we hopen op termijn de crèche weer uit te bouwen naar een wekelijkse crèche. Daarvoor hebben we mensen nodig! Wij zijn dus op zoek naar gemeenteleden/(groot)ouders/jongeren vanaf 16 jaar die af en toe een zondagochtend willen oppassen.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar Rieke Hart via riekehart@gmail.com

 ——————————————————————-