foto-links

raamdom-gr

Vacatures

Vacatures voor vrijwilligers

In de Dominicus kun je als vrijwilliger je hart ophalen. Meer dan 250 mensen zijn op de een of andere manier actief. Er is genoeg te doen en je bent hartelijk welkom!

De een werkt graag een langere perioden mee in een groep, bijv. schoonmaak, klussen, of koffieschenken, de ander houdt van een eenmalige inzet en helpt mee tijdens het Open Huis, het kerstfeest dat we al sinds 1969 vieren. Weer een ander zet zich in voor een van de diaconale activiteiten die vanuit de Dominicus ontplooid worden. Het kan allemaal.
Momenteel zijn er de volgende vacatures:
——————————————————————- 

Collectencommissie zoekt vrouwen

De Collectencommissie behandelt elk jaar begin januari alle nieuwe aangevraagde projecten die in aanmerking willen komen voor de maandelijkse extra collecte. Aan de hand van vastgestelde criteria wordt beoordeeld welke aanvragen wel of niet worden toegewezen. Lopende het jaar vind er meestal per email nog tussentijds overleg plaats.
Gezien de samenstelling van de huidige commissie, bestaande uit 3 mannen, zoeken wij een aanvulling met 2 of 3 vrouwen.
Voor aanmelding en inlichtingen: Dick Manten, bereikbaar via: secretariaat@dominicusamsterdam.nl (of  tel: 020 6761164)

——————————————————————- 

Cameramensen (jong/oud, Man/Vrouw & all in-between)

Er wordt gewerkt aan het in beeld uitzenden van onze diensten. We zijn nog op zoek naar cameramensen, oud, maar ook jong; ben je handig met filmen, ben je een VJ of wil je het worden, meld je dan aan via het secretariaat. En als een cursus nodig is, gaan we die organiseren!
Meer weten? Je kunt contact opnemen met: secretariaat@dominicusamsterdam.nl

——————————————————————- 

De Kinderwerkgroep

Voor de kinderwerkgroep van de Dominicus (4-12) zijn we op zoek naar vrijwilligers! Lijkt het je leuk eens per 4 à 6 weken de kinderen te begeleiden tijdens de kindernevendienst? kan je knutselen? verhalen vertellen? muziek maken? theater spelen? Alle talenten zijn welkom!

Meer weten? Je kunt contact opnemen met Jantien Brouwer via jantien.brouwer@gmail.com.