foto-links

raamdom-gr

Voortzetting gedeeltelijke lockdown 18/11 t/m 15/12

We zijn na 18 november weer terug bij de ‘gedeeltelijke lockdown’ die op 4 oktober werd ingesteld en 4 november werd verzwaard. Vooralsnog gelden de ‘4 oktoberregels’ tot 15 december.

In het kort:
– Voor de zondagviering geldt een maximum van 30 personen en we werken met uitnodiging via Kerktijd.nl
– Geen gemeentezang. Voor het koor geldt een maximum van 5 personen
– In de kerk dragen we mondkapjes als we bewegen, als we zitten mogen ze af
– Groepsactiviteiten zijn weer mogelijk – mits we ons goed aan het protocol houden
U vindt het ook op onze Dominicus-en-corona-pagina

Over de kerstviering laten wij begin december weten wat mogelijk is – dat zal afhankelijk zijn van de ontwikkelingen rond de coronacijfers en welke conclusies de overheid trekt. Vooralsnog gaan we uit van 1 viering op kerstavond – om 20.00 uur.

Er is hoopgevend nieuws, over de ontwikkeling van de vaccins bijvoorbeeld, maar we zullen de situatie zoals die nu is toch nog een tijd moeten volhouden. Wij hopen dat we dat deze tijd met elkaar kunnen doen – wij doen er ons best voor – als we u ergens mee kunnen helpen, heeft u vragen, zoekt u contact – laat u het ons dan weten!
Wij wensen u het beste, blijft u gezond, blijft u in contact met elkaar,
namens de wgCorona,
Frederik Lobbrecht (secretaris)
secretariaat@dominicusamsterdam.nl

Zoekt u contact met de pastores of de contactgroep?
Juut Meijer is telefonisch bereikbaar op 020-7550045 en per e-mail via juutmeijer@gmail.com , Eva Martens is bereikbaar op 06-21197916 en per e-mail via evamartens@dominicusamsterdam.nl
Om een afspraak te maken met iemand van de contactgroep, neemt u contact op met Arie Kempkes, tel. 06-47452143 of 0287 – 327219 (of via Juut Meijer).