foto-links

raamdom-gr

Voor altijd mijn alt?

Ik ben Elin Haver, misschien kennen jullie me omdat ik bij tijd en wijle altviool speel tijdens de dienst. Van kleins af aan ben ik zeer intensief bezig met muziek maken. Tot mijn grote vreugde ben ik aangenomen aan het Conservatorium van Amsterdam. Ik ga daar altviool studeren. Het was al lange tijd mijn wens om een eigen instrument te kunnen bespelen. Op het niveau waarop ik speel hangt aan zoiets een behoorlijk prijskaartje. Ik ben een crowdfundingsactie begonnen om deze droom te kunnen verwezenlijken.

Wie weet draag jij mij een warm hart toe en wil je wellicht iets bijdragen aan mijn campagne, die je kunt vinden via https://www.voordekunst.nl/projecten/11959-voor-altijd-mijn-alt-1 
Daar vind je ook filmpjes en foto’s van hoe ik op dit moment bezig ben. 
Als dit je aanspreekt, schroom dan niet om andere familieleden, vrienden of kennissen te enthousiasmeren voor mijn campagne. 

Alvast ontzettend bedankt voor je aandacht, ik hoop je snel weer te zien, en anders misschien tijdens mijn community-event? 

Heel veel liefs van Elin!