foto-links

raamdom-gr

Veiling Refugee Art ipv Solidariteitsmaaltijden

De wgDiakonaat steunt namens de Dominicus de solidariteitsmaaltijden die – naast het tonen van solidariteit en het samen genieten van een goede maaltijd – ook bedoeld zijn om inkomsten te verzamelen voor de groep ongedocumenteerden in Amsterdam.

Vanwege de Coronacrisis zijn deze maaltijden weggevallen. In plaats daarvan is er nu de Veiling Refugee Art – een veiling van 17 foto’s gemaakt door ongedocumenteerden, vóór ongedocumenteerden. In de fotoserie die nu nog 11 dagen geveild wordt nemen vier ongedocumenteerde migranten ons mee in hun beleving van Amsterdam. Deze veiling wordt van harte ondersteunt door de werkgroep Diakonaat: neemt u vooral een kijkje bij Between Borders.

Of klik hieronder om direct naar de veiling te gaan en de foto’s te bekijken of een bod uit te brengen:

Klik hier om de foto’s te bekijken (met onderaan die pagina ook een uitgebreide toelichting):

En als u een bod wil uitbrengen: bieden

En een ps: Between Borders is van plan na afloop van de eerste veiling weer een nieuwe selectie kunstvoorwerpen onder de naam Refugee Art te veilen. U kunt daar eventueel ook op wachten als er niets voor u bij zit, maar de vraag is heel dringend om hen te helpen, te bieden en de veiling ook in uw kring bekend te maken – het staat u dus vrij te delen!

Namens de wg Diakonaat,
Herman Huijmans