foto-links

raamdom-gr

Stevig staan – door Claartje Kruijff

BOEKPRESENTATIE – door Claartje Kruijff

Op 6 november is mijn nieuwe boek uitgekomen:
Stevig staan in een kwetsbare wereld, het belang van een krachtige levenshouding. 
Het gaat over stilstaan in een veranderlijke wereld die doordraait. Over het vinden van eigen en gezamenlijke ankerpunten, van innerlijke houvast nu we meer dan ooit op onszelf zijn teruggeworpen. 

Het was niet mogelijk een samenkomst te organiseren om mijn boek feestelijk te presenteren. Via dit korte filmpje heb ik samen met een vriendin een alternatieve presentatie gemaakt.  

OVEREIND BLIJVEN
In mijn boek ga ik op een open en eerlijke manier met mijzelf en jou in gesprek en geef ik handreikingen hoe wij overeind kunnen blijven, tussen alles wat er is. Aan de hand van thema’s als controle en moeten loslaten, kwetsbaarheid en maskers, vergeving, angst en moed, vertrouwen en hoop, de kracht van gemeenschap en delen zoek ik spirituele ankerpunten voor een sterk geestelijk fundament.
Wat is mijn betekenis, mijn eigen zegen tussen dit alles?
Hoe wil en kan ik zijn? Wat blijft er van mij over nu alles verandert? En hoe blijf ik overeind in deze veeleisende wereld? 
Ik ga op zoek naar wat een leven in verbinding echt betekent, hoe wij ons opnieuw verhouden kunnen tot de dingen en tot onszelf. Hoe ik groter leef, betekenis ervaar, minder eenzaam ben en steviger sta als ik leef vanuit een dieper medemenselijk verbond.

Veel liefs in deze rare tijd waarin zo weinig gebeurt en eigenlijk zo veel!
Sterkte ook voor jullie allemaal in jullie eigen levens,
Claartje

€ 18,99 • 184 blz. • isbn 9789026341410 • te koop bij de boekhandel

P.S.: Deel mijn bericht graag verder aan mensen waarvan je denkt dat het ze interesseert of wellicht als je voelt dat ze wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.