foto-links

raamdom-gr

Soedanese koekjes

Beste mensen,

We hebben in de Dominicus een paar keer een solidariteitsmaaltijd gehouden ter ondersteuning van ongedocumenteerden in Amsterdam. Vanwege Corona is het niet mogelijk een solidariteitsmaaltijd te organiseren. In plaats daarvan hebben de ongedocumenteerden iets leuks bedacht. Zij bakken koekjes, Soedanese koekjes, die u kunt kopen voor een bedrag van € 11,00 per doosje. De opbrengst gaat naar deze groep.

Omdat velen van ons  op dit moment niet naar de kerk kunnen komen hebben we bedacht hoe we deze actie kunnen ondersteunen.
Als u een doosje met koekjes wilt bestellen stuurt u een email naar wgdiakonaat@dominicusamsterdam.nl  en geeft u aan hoeveel doosjes u wilt bestellen. Vermeldt u uw naam , adres en telefoonnummer. Geeft u ook aan of u de koekjes komt halen op een nader te bepalen moment in de pastorie of dat wij die bij u thuis kunnen brengen (dit geldt voor de adressen in Amsterdam).

U kunt het bedrag van €11,- (of een meervoud van dit bedrag als u meerdere doosjes bestelt) overmaken op rekening NL34 TRIO 0197633919 t.n.v. Diaconaat Dominicus-gemeente, Castricum onder vermelding van “koekjes”.
We willen de koekjes voor Pasen afleveren. Bestellingen kunnen worden gedaan tot 24 maart. Op deze manier kunnen wij deze groep ondersteunen en hun dagelijkse zorgen helpen verlichten.

Namens de Werkgroep Diaconaat,
Herman Huijmans