foto-links

raamdom-gr

Over Kerktijd, diensten bijwonen en de kerstdienst

– werkt Kerktijd nog wel, want ik krijg nooit meer een uitnodiging?
– moet ik me nog aanmelden voor diensten?
– wanneer kunnen we kaarten aanschaffen voor de kerstdienst?

Dit zijn belangrijke vragen die mensen ons stellen deze dagen, hieronder de antwoorden:

Ja, Kerktijd.nl werkt nog steeds: u kunt bij een dienst aanwezig zijn als u via Kerktijd.nl voor onze dienst wordt uitgenodigd. Maar vanaf begin oktober nodigen we maar 20 a 25 mensen per dienst uit en hebt u 24 uur om op die uitnodiging in te gaan (tenzij de dienst eerder vol zit, dan kan het gebeuren, zeker als u laat in de week uw uitnodiging heeft gekregen, dat de dienst eerder sluit). Helaas moet u tegenwoordig dus lang op een uitnodiging wachten – het kan in dit tempo tot half februari duren voor iedereen aan de beurt is geweest!

Inderdaad – u kunt alleen bij de diensten aanwezig zijn als u bent aangemeld, en daarvoor moet u zich bij Kerktijd.nl hebben geregistreerd. Hebt u geen internet of mail? Kunt u niet met Kerktijd overweg? Kent u anderen die internet problematisch vinden? Rienk Theisens kan u en hen helpen –neemt u aub contact via het secretariaat! Of klik hier voor de handleiding.

– Wat Kerst betreft, voor het aantal bezoekers wachten we op nieuws van de overheid, maar we verkopen geen kerstkaarten dit jaar. Op dit moment gaan we uit van 1 kerstavonddienst op 24 december om 20.00 waar 30 bezoekers bij aanwezig mogen zijn. Ook als dit aantal wordt uitgebreid weten we dat de meesten van ons niet in de kerk zullen kunnen zijn.
We zullen de dienst zo mooi en goed mogelijk uitzenden zodat zoveel mogelijk mensen thuis kunnen meekijken en meevieren.

Kijkt u voor informatie op onze Dominicus-en Corona-pagina, in de Agenda of volgt u onze wekelijkse nieuwsbrieven.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat via secretariaat@dominicusamsterdam.n

Wilt u contact met de pastores of de contactgroep?
Juut Meijer is telefonisch bereikbaar op 020-7550045 en per e-mail via juutmeijer@gmail.com , Eva Martens is bereikbaar op 06-21197916 en per e-mail via evamartens@dominicusamsterdam.nl
Om een afspraak te maken met iemand van de contactgroep, neemt u contact op met Arie Kempkes, tel. 06-47452143 of 0287 – 327219