foto-links

raamdom-gr

Oproep LT: ideeën Nieuwe Series

Het Liturgisch Team verheugt zich op 28 mei.
Na maanden van online vergaderen gaan wij dan als L.T. met elkaar het gesprek aan over het nieuwe jaar. Dat gaan we live doen. We willen dan, net als de laatste jaren, ons een dag lang bezinnen op de thema’s van de diensten series. Dat blijkt ieder jaar een zeer inspirerende dag te zijn waarop wij brainstormen, nadenken, op-denken, feedback geven op elkaars ideeën en vooral ook veel van elkaar leren.
Uiteraard blikken wij terug op het afgelopen jaar en nemen de reacties die wij van Dominicus-bezoekers (-kijkers en luisteraars) hebben ontvangen, mee in onze reflecties.

Ook willen wij graag de gedachten, wensen en behoeften meenemen die jullie in de gemeente hebben over nieuwe series. Misschien heeft iemand wel een fantastisch idee voor een serie. Misschien heb je de laatste maanden iets gemist en heb je gedacht; “waarom hebben ze daar geen aandacht voor gehad?”
Al dat soort wensen, ideeën en inspiratie kan ons helpen bij onze afwegingen.

Meestal eindigt zo’n dag met te veel ideeën en hebben wij  een keuze proces waarin we thema’s aan elkaar verbinden en soms zelfs schrappen. Na zo’n dag zijn wij als L.T. leden meestal geïnspireerd en sturen we elkaar al snel daarna uitgewerkte plannen en inhoudelijke teksten toe, waar we dan de hele zomer op kauwen, over mijmeren en op studeren.

In september mag ik jullie dan via de Dominicus krant informeren over de series van zomer 2021 tot zomer 2022.
Bij deze dus een oproep. Breng je idee, wens voor een serie in. Dan nemen wij dat mee in onze overwegingen op 28 mei.

Alles mag. Niets moet.

De mailbox  secretariaat@dominicusamsterdam.nl staat open voor al jullie suggesties.
Alle van Steenis
Voorzitter Liturgisch Team Dominicus Amsterdam.