foto-links

raamdom-gr

Oprichting Cantorij

In speciale vieringen zoals Advent en Kerst werd vóór Coronatijd al geregeld gezongen door een klein Dominicus-koortje, een cantorij. Koorleden werden daarvoor gevraagd, of meldden zich spontaan aan. Door de actuele uitdaging van zingen op anderhalve meter is het Dominicuskoor opgesplitst in drie koorgroepen, die vanaf september elk een opeenvolgende zondagviering verzorgen. Voor de vierde zondag van de maand is het plan om met een vaste cantorij van 8 zangers, twee uit elke stemgroep, te gaan werken. Voor deelname aan deze cantorij moet auditie worden gedaan. De audities zullen na 6 september zijn.

Naast leden van het Dominicuskoor kunnen ook zangers van buiten in de cantorij worden opgenomen. Het zou het mooiste zijn als zij tevens lid worden van het Dominicuskoor. Gemeenteleden met een goede stem en mensen uit hun netwerk worden van harte uitgenodigd om auditie te doen voor de cantorij.

Belangstellenden kunnen zich tot 1 september aanmelden voor een auditie bij dirigent Arjan van Baest, e-mailadres info@arjanvanbaest.nl