foto-links

raamdom-gr

Ontluikende bloemen – een film

Honderd bloemen
De Dominicuskrant van maart refereert er al aan: nu wordt het toch echt lente – overal om u heen staan de bloemknoppen op springen.
De kinderwerkgroep van de Dominicus wil daar graag een stopmotion-filmpje van maken. Zou het niet mooi zijn als we met Pasen die film kunnen laten zien ? Honderd bloemen – van de knop af tot in volle glorie en pracht ontloken?

Maar daarvoor hebben we wel uw hulp nodig.
Wij hebben foto-reeksen nodig van ontluikende bloemen – een paar foto’s per dag gedurende al de dagen van ontluiken, vanaf hetzelfde standpunt, op dezelfde afstand, met dezelfde belichting – liefst dus genomen op dezelfde tijd – gewoon met uw smartphone.
Hebt u een bloem in uw vensterbank, in uw tuin op uw balkon? En bent u in staat daar komende tijd elke dag een foto van te maken en die met ons te delen? Zodat wij daar een stop-motion filmpje van kunnen maken en het ontluiken van die honderd Dominicusbloemen kunnen laten zien?

We moeten het dan allemaal vóór 25 maart ontvangen hebben.

U kunt de foto’s mailen naar ‘wgKinderdienst@dominicusamsterdam.nl
(en als het liever via whatsapp stuurt is dat ook mogelijk – belt u dan even met het secretariaat – 06-45503644) – alvast veel dank!

ontluikende bloemen met 1 dag verschil

(en een ps – een filmpje lukt alleen als we voldoende bloemen-reeksen ontvangen!)