foto-links

raamdom-gr

Muzikale herinneringen gezocht!

2014-2015 viert de Dominicuskerk het 50-jarig bestaan in huidige vorm. Dat is een prachtige aanleiding voor het koor om een speciaal feest voor alle oud-leden en huidige leden te organiseren! Het wordt een muzikale reünie, uiteraard in de kerk, op zaterdag 7 februari die we graag willen laten ‘naklinken’ tijdens de viering op zondag 8 februari 2015. Wij gaan deze middag en avond natuurlijk veel zingen en dat kan onder leiding van ‘oude’ en ‘nieuwe’ dirigenten. Eén van onze wensen is om met een groot koor een prachtig Dominicus-lied extra goed in te studeren voor de viering van de volgende dag, 8 februari. 

Muzikale herinneringen
Voor het zover is willen wij ook een mooi herinneringsboekje samenstellen. Er zijn al foto’s en enkele persoonlijke notities binnengekomen, maar wij zouden nog veel meer willen zien. Dus duik in het geheugen en het archief en vertel ons jouw leukste koorervaring, iets over een speciaal koorfeest of over een van de kooruitstapjes, of over waarom of door wie jij indertijd koorlid bent geworden etc. etc.
Foto’s mag je opsturen (Arie Voordouw, Trompstraat 54, 2014 BK Haarlem) en dan worden ze gedigitaliseerd. Teksten stuur je het liefst digitaal (in Word) naar arievoordouw@upcmail.nl

We wensen je veel creativiteit en zien alle producties graag voor/rond 15 januari.

Je kunt je als oud-koorlid van het Dominicuskoor nog altijd aanmelden voor de reünie bij Carla van der Heijden: carla.vanderheijden@upcmail.nl. Zoals het er nu naar uitziet zullen we met ongeveer 100 zangers zijn, maar misschien worden dat er wel meer.