foto-links

raamdom-gr

Hoe verder? – van de BR

Versoepeling lock-down: hoe gaan we verder? 
Er is veel gaande achter de schermen van de Dominicus nu we weer stukje bij beetje uit de lockdown komen. We realiseren ons dat we hier met z’n allen heel zorgvuldig en wijs mee om moeten gaan. Leden van Beleidsraad, Beheercommissie, LT, wgPastoraat, Pastores, musici en koor worden komende week uitgenodigd voor een zoom-overleg om een plan te maken voor de komende maanden. Het lijkt er helaas op dat we voorlopig nog niet weer fysiek kunnen samenkomen. We houden je via de nieuwsbrief en de website op de hoogte! Totdat het wel weer kan blijven we gelukkig wel met elkaar verbonden via de internetvieringen.

Online vieren met velen
Uit de vele reacties blijkt dat de online vieringen enorm worden gewaardeerd. Hulde aan de pastores, musici, LT-leden, Frederik en de technici die dit mogelijk maken!
Dat we op zondag met zeer velen zijn, zien we aan de luistercijfers: gemiddeld 660 verbindingen per viering. En omdat velen met z’n tweeën of meer luisteren, betekent dat dus een ‘bezoekersaantal’ van meer dan 1000 mensen uit het hele land en zelfs uit het buitenland. Ook de zoom-sessie na afloop wordt steeds beter bezocht.

En zo gaan we nog maar even door met de Dominicus ‘op afstand’, tot we elkaar weer kunnen ontmoeten op zondag én doordeweeks. Om met Huub Oosterhuis te spreken: ‘Dat zal een droom zijn.’ 

Hartelijke groet van de Beleidsraad,
Mirjam Nieboer

PS. Ben je technisch niet zo bedreven, dan kun je hulp krijgen bij het beluisteren van de online viering en/of het meedoen aan de ‘zoom’ na afloop. Laat dit svp weten via het secretariaat:  secretariaat@dominicusamsterdam.nl