foto-links

raamdom-gr

Gevraagd: Foto’s Open Huis jaren 70-80-90

1969. 50 jaar geleden.

We openden in de kerstnacht de deuren voor de stad en haar mensen. Nu 50 jaar Open Huis verder hebben talloze mensen een warm dak gezocht en gevonden met kerst in de Dominicus. Dat willen we markeren met een mooi glossy magazine over ‘geloof in uitvoering.’

Daarin aandacht voor alle bekende maar ook verborgen aspecten van het fenomeen Open Huis. Want vijftig jaar Open Huis heeft natuurlijk een schat aan verhalen voortgebracht. En daarnaast natuurlijk allerlei redenen voor reflectie over de mooie maar ook rauwe kantjes van het Open Huis. Over de overvloed en verspilling, over ontmoeten en eenzaamheid, over bezieling en verlies.

De redactie is al ruim een jaar bezig met een opzet, het plannen van de inhoud, interviewen, schrijvers en vormgevers benaderen. Er groeit iets moois!

En daarvoor vragen we je hulp. Want geen glossy zonder mooie beelden. Van het laatste decennium Open Huis hebben we veel platen. Maar we zijn op zoek naar mooie foto’s uit de jaren 70-80-90
Heb je die, wil je die dan digitaal aanleveren via floris@overveld.net of als afdruk bij het secretariaat. Uiteraard ontvang je ze terug nadat we ze gedigitaliseerd hebben. Zet daarom even je naam en contactgegevens op de envelop.

Alvast veel dank!

Ingrid, Emmy, Karin, Geertjan en Floris