foto-links

raamdom-gr

Financiële actie: geef voor nu en voor de toekomst

Update 6/1/2021: Inmiddels is het grootste deel van het tekort weggewerkt – heel veel dank voor uw steun!

Helpt u de Dominicus om financieel door deze tijd te komen en een goede toekomst te geven na Corona? Doe dan mee aan deze financiële actie!

Door Corona is de wereld veranderd. We moeten ons houden aan strenge richtlijnen van de overheid. Dit brengt persoonlijk ongemak en voor sommigen ook leed met zich mee. Gelukkig kunnen we als gemeente elkaar hierin steunen en opvangen. Als kerk zijn we zeker niet het zwaarst getroffen. We hoeven onze deuren niet helemaal te sluiten, zoals de horeca. En onze vieringen zijn ook online, tegenwoordig met beeld, mee te beleven.

Maar Corona doet de Dominicus financieel zeker geen goed. De inkomsten uit collectes zijn redelijk op peil gebleven, waarvoor heel veel dank! Maar ondanks alle inspanningen van onze coördinator verhuur Jan Pieter de Jong zijn de inkomsten uit de verhuur gekelderd. Deze tweede golf maakt de verliezen groter.

Dit, terwijl we graag nieuwe apparatuur willen aanschaffen voor het optimaliseren van de videostream van onze vieringen. Dat kost een kleine €8.000,-. Wat zou het fijn zijn als we dit voor Kerst nog kunnen realiseren!

Veel van de gebruikelijke kosten, zoals voor het onderhoud, gaan gewoon door. En als alles weer normaal is, willen we ook graag weer nieuwe activiteiten kunnen ontwikkelen om te kunnen blijven verbinden en verdiepen. Helpt u mee?

Gelukkig hebben velen sinds het begin van deze actie al gereageerd met een bijdrage zodat het verwachte tekort ad E 40.000,- inmiddels voor bijna de helft is weggewerkt. We zijn op de goede weg!

Ons steunen kan op de volgende manieren:

1. Via een vaste bijdrage of het verhogen van uw vaste bijdrage – klik hier voor het daarvoor bestemde formulier (of vraag het via mail of telefoon)

2. Via een gift, – zeer welkom op rekeningno’s NL38 INGB 0004 6274 00 of NL12 TRIO 0788 8224 46 of via Givt (hieronder).

3. Door de Dominicus op te nemen in uw testament – we informeren u er graag over.

Voor meer informatie en het formulier vaste bijdrage kunt u terecht bij de penningmeester Theo van Kamp (contactgegevens via het secretariaat)
Uw financiële steun waarderen we enorm! Dank daarvoor!

U kunt gelijk bijdragen via Givt 
(u moet daarvoor wel de app installeren
 - zie hier de uitleg).
 Maakt u al gebruik van Givt
 en zit u achter computer of tablet
klik op de afbeelding hiernaast of 
 open de Givt-app en scan deze 
QR-code met uw smartphone.