foto-links

raamdom-gr

Verkiezingsdebat 2018: ‘Ik geloof in Amsterdam

Datum/Tijd
di 13-03-2018 / 20:00 - 22:00


LIJSTTREKKERS IN DEBAT OVER GELOOF, WAARDEN EN POLITIEK

Ook bij deze gemeenteraadsverkiezingen organiseert de Protestantse Kerk Amsterdam (PKA) het Verkiezingsdebat ‘Ik geloof in Amsterdam’. In de Noorderkerk debatteren lijsttrekkers van acht politieke partijen met elkaar (en wethouder Vliegenthart, die de SP-lijsttrekker vervangt). U bent 13 maart van harte welkom in de Noorderkerk, aanvang 20.00 uur.

  •  Hoe kijken de lijsttrekkers aan tegen onderwerpen waarvoor kerk en diaconie zich inzetten – De kloof tussen groepen mensen (arm-rijk, binnen en buiten de ring e.d.) – Leefbaarheid en eenzaamheid onder bewoners – Integratie van vluchtelingen – Moraal en waarden in de politiek – De rol van religie in de stad Ook mogen ze kort vertellen wat hun moreel kompas is: vanuit welke belangrijke waarde bedrijven zij politiek?

De leiding van het debat is in handen van Wilfred Scholten, freelance journalist en parttime werkzaam bij de Protestantse Kerk Amsterdam
Plaats Noorderkerk, Noordermarkt 48, Amsterdam  Aanvang 20.00 uur; zaal open 19.30 uur; vooraanmelding niet nodig Toegang gratis (collecte na afloop)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

secretariaat RvKA:

Nieuwe Keizersgracht 1A, 1018 DR Amsterdam

tel. 020 5353700

e-mail bestuur: raadvankerkenamsterdam@gmail.com

website: www.rvkamsterdam.nl