foto-links

raamdom-gr

Tweede Paasdag 15.00u: Concert “Jesus Christ Superstar”

Datum/Tijd
ma 22-04-2019 / 15:00 - 17:30


Uitvoerenden: het groot Voice Company Koor o.l.v. Robert Bakker

Zangsolisten: Maarten Redeker, Jorrit de Vries en Matthijs Schelvis

tweede paasdagAl geruime tijd is het Voice Company Koor het bekende werk “Jesus Christ Superstar” van Andrew Lloyd Webber aan het studeren.

Dirigent en oprichter Robert Bakker heeft het stuk omgezet naar een concertante uitvoering. Prachtige, 4-stemmige koorzang maakt het stuk voor een concertuitvoering veel toegankelijker om naar te luisteren. Alle topnummers komen voorbij, zoals “Heaven on their minds”, “The last supper”, “I don’t know how to love him” en natuurlijk de titelsong “Superstar”.
Allemaal nummers die zeer gebaat zijn bij een mooie, warme koorklank. Een bijzonder kenmerk van het internationaal geroemde Voice Company Koor, dat afgelopen maanden nog optrad in de Mercedes Benz Arena in Berlijn en Carnegie Hall in New York.

Daarnaast is gekozen voor drie jonge zangsolisten. Tien jaar geleden zongen deze jongens ook al de solopartijen bij de Voice Company-uitvoeringen, maar toen als middelbare scholieren. Het muzikaal enthousiasme heeft destijds deze talenten dusdanig aangestoken, dat ze besloten het vak in te gaan en studies aan diverse conservatoria te volgen.
Inmiddels zijn ze drie jaar geleden afgestudeerd en kan het publiek, nu tien jaar later, opnieuw kennismaken met deze geweldige zangers. Het gaat hier om Maarten Redeker, Jorrit de Vries en Matthijs Schelvis.

Het gehele lijdensverhaal komt voorbij, maar dan op een speciale manier. Het wordt namelijk belicht vanuit de figuur van Judas.
Het geheel staat onder de deskundige leiding van Robert Bakker, die ook de begeleiding zal verzorgen.

Tickets kosten 20 euro en zijn online te bestellen door hier te klikken op https://novatickets.nl/winkelmand/?add-to-cart=25542.

De website van het koor is: www.hetvoicecompanykoor.nl