foto-links

raamdom-gr

OPEN HUIS

Datum/Tijd
do 25-12-2014 / 14:00


Meer dan 1500 mensen komen op Eerste Kerstdag samen om te genieten van wat er die dag gebeurt in de kerk, van elkaars aanwezigheid, van spontane, waardevolle ontmoetingen, van stil zijn, van muziek maken en dansen, van een goed gesprek, en van een heerlijk diner.

Dit is mogelijk doordat zoveel mensen hier aan mee willen werken. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat ook dit jaar weer al die mensen die een plek zoeken die plek ook kunnen vinden en kunnen genieten van elkaar, van de warmte, van het eten.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan deze bijzondere dag? Dan ben je van harte welkom. Want zonder jouw hulp lukt het ons niet. We kunnen het niet alleen. Er is heel veel wat je kunt doen.

Wil je meewerken als vrijwilliger? Je kunt je aanmelden via de website: www.dominicusamsterdam.nl onder het kopje Kerst: Open Huis.

Ook uw gaven zijn natuurlijk van harte welkom, groot en klein. Dit kan op rekeningnummer NL37INGB0004885050 t.n.v. Open Huis.

Elk jaar is het Open Huis weer een feest voor al diegenen die het mee mogen maken. Laten we ervoor zorgen dat ook dit komende jaar ruim 1500 mensen deze prachtige dag kunnen beleven

openhuis@dominicusamsterdam.nl