foto-links

raamdom-gr

Kerst 2019 – Open Huis 50e editie

Datum/Tijd
wo 25-12-2019 / 14:00 - 23:00


50 jaar geleden begon Wim Tepe het Open Huis met de uitnodiging die u hieronder vindt.

Jong, oud, thuisloos, eenzaam of juist de drukte ontvlucht, gelovig of ongelovig. Sindsdien  gooit de Dominicus ieder jaar op Eerste Kerstdag haar deuren aan de Korte Korsjespoortsteeg open voor iedereen die dit winterse feest gezamenlijk en in warmte wil vieren.
En dit jaar vieren wij dit feest voor de 50e keer!!

Bekijk het programma hier !

Vanaf 14.00 uur bent u welkom en zijn de eerste klanken van het podium te horen. Dat biedt de hele middag muziek, zang en dans. Tegelijkertijd starten tal van activiteiten: zo kunt u dammen en schaken tegen grootmeesters, breien voor het goede doel, mandala’s kleuren, uw haar laten versieren, uw portret laten tekenen of simpelweg met een warme kop thee plus koek of broodje genieten van de bedrijvigheid. Later kunt u zich een heerlijk diner laten smaken en daarna uw benen losschudden op de dansvloer. Het feest gaat door tot 23.00 uur, daarna zullen de deuren pas sluiten.. Een impressie ziet u hier, en wilt u als vrijwilliger meedoen dan kunt u zich hier aanmelden.

Er is deze dag ruimte voor verrassing, ontmoeting en stilte, voor vreugde en bezinning. Kom alleen, komt samen, wees welkom en vier hier een unieke kerst.