foto-links

raamdom-gr

Open Huis

Datum/Tijd
wo 25-12-2013 / 14:00


Van 14:00 tot 24:00 staat op Eerste Kerstdag onze deur wagenwijd open! U bent van harte welkom.

Meer dan 1500 mensen komen samen om te genieten van wat er die dag gebeurt in de kerk, van elkaars aanwezigheid, van spontane, waardevolle ontmoetingen, van stil zijn, van muziek maken en dansen, van een goed gesprek, en van een heerlijk diner.

Al jaren vieren we deze dag met mensen die misschien anders alleen zouden zijn, die geen onderdak hebben, geen eten.
Dit is alleen mogelijk doordat zoveel mensen hier aan mee willen werken. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat ook dit jaar weer al die mensen die een plek zoeken die plek ook kunnen vinden. Zij kunnen genieten van elkaar, van de warmte, van het eten.
Wil jij ook een bijdrage leveren aan deze bijzondere dag? Dan ben je van harte welkom. Want zonder jouw hulp lukt het ons niet. Er is heel veel wat je kunt doen, bijvoorbeeld helpen bij de opbouw of je creativiteit aan te spreken of te helpen in de keuken.
Geef je op als vrijwilliger via het OPEN HUIS Inschrijfformulier.

En ben je niet handig, heb je geen tijd of is er een andere reden waarom je niet als vrijwilliger kunt helpen om deze dag tot een succes te maken? Ook dan is je hulp meer dan welkom in de vorm van een gift. Want we hebben niet alleen heel veel helpende handen nodig, maar ook heel veel geld. Alleen dan kunnen we ervoor zorgen dat dit wondermooie, gastvrije feest ook dit jaar gratis toegankelijk blijft.
Alle gaven, groot en klein, zijn van harte welkom op rekeningnummer 4885050 (NL37INGB0004885050) tnv Open Huis.

Elk jaar is het Open Huis weer een feest voor al diegenen die het mee mogen maken. Laten we ervoor zorgen dat ook dit jaar ruim 1500 mensen deze prachtige dag kunnen beleven.