foto-links

raamdom-gr

Mensenbieb 26 juli

Datum/Tijd
zo 26-07-2020 / 14:00 - 16:00


Zin in een avontuur? In ontmoetingen met ‘echte’ mensen? Zondagmiddag 26 juli en 30 augustus organiseren we van 14.00 tot 16.00 uur coronaproof edities van de Mensenbieb in de Dominicuskerk. Als deelnemer kun je in verschillende rondes mensen ontmoeten met een bijzonder levensverhaal, de ‘levende boeken’. Heb je altijd al eens meer willen weten over het leven van een politieagent, iemand die blind is, iemand die gevlucht is en in Nederland een nieuw bestaan heeft opgebouwd, iemand die van geslacht is veranderd of iemand met een verslavingsverleden? Dan is dit je kans! We hebben tien krachtige, bijzondere mensen bereid gevonden om in een-op-een gesprekken hun verhaal te vertellen. Maar het ‘boek’ spreekt ook met jou. Het gesprek gaat twee kanten op, het is een uitwisseling, geen eenzijdig interview. Dit vraagt behalve nieuwsgierigheid dus ook openheid van jouw kant. Vanwege de corona-beperkingen kunnen per keer veertig ‘lezers’ meedoen aan het evenement. Zin gekregen? Meld je dan aan voor een van de edities. Dit gaat als volgt.

Opgeven:

Opgeven voor de editie van 26 juli kan tussen 30 juni en 16 juli.

Opgeven voor de editie van 30 augustus kan tussen 7 en 23 augustus. Kies op de website www.mensenbieb.nl twee ‘levende boeken’ uit die je interesseren.

Klik hier voor de onderwerpen van 26 juli

Stuur een mail met je twee thema’s, je naam en liefst ook je mobiele telefoonnummer naar: mensenbiebdominicus@gmail.com Je krijgt dan een bevestiging en alle benodigde informatie toegezonden. Wil je verrast worden met je levende boeken? Zet dan bij je opgave geen keuze maar: ‘ik laat me verrassen’.