foto-links

raamdom-gr

Meesterlijke Oratoria door Nederlands Projectkoor (gratis voor Dominicusvrijwilligers)

Datum/Tijd
ma 05-06-2017 / 16:30 - 17:30


flyer (002)

Nederlands Projectkoor
Solist:Bas Kuijlenburg
Haydn Strijkkwintet
Orgel/piano: Gerrie Meijers
Dirigent: Martin van der Brugge
Een koor bestaande uit ca. 100 zangers voert delen uit de mooiste klassieke oratoria uit, met begeleiding van een orkest.
Het programma met als thema ‘Meesterlijke Oratoria’ bestaat uit hoogtepunten uit beroemde oratoria, waaronder Messiah van Händel, Die Jahreszeiten van Haydn, Paulus van Mendelssohn en The Peacemakers van Jenkins.
Tijdens het concert wordt een virtuele rondreis door de wereld van het oratorium gemaakt. In het oratorium wordt een filosofisch of geestelijk thema onder de aandacht gebracht en muzikaal uitgewerkt. Vanwege de muzikale overeenkomsten wordt een oratorium ook wel een ‘concertante opera’ genoemd. Maar door het ontbreken van de theatrale aankleding en het acteerwerk valt in het oratorium het accent op het concertante aspect. Alle zeggingskracht van het oratorium ligt daardoor in de muziek, de solo’s en de koordelen.

Toegangskaarten: € 10,00. Reserveren via Sing Along Events, (telefonisch tel: 071-361 94 86) en via het online inschrijfformulier. http://www.singalongevents.nl/nl/toegangskaarten-meesterlijke-oratoria

U kunt ook toegangskaarten kopen op de dag van de uitvoering zelf, indien voorradig. Gereserveerde toegangskaarten kunnen tot uiterlijk 20 minuten voor aanvang van het concert opgehaald worden

Wij bieden iedereen die werkzaam/ vrijwilliger is bij de Dominicuskerk gratis kaarten aan. In dit geval graag even een mail sturen naar:  info@singalongevents.nl met de mededeling: Dominicuskerkmedewerker gratis kaarten. Graag ook het aantal vermelden. Je kunt ook gewoon komen en zeggen dat je Dominicuskerkmedewerker bent.

Website: www.singalongevents.nl