foto-links

raamdom-gr

Matthäus Passion met verteller – AFGELAST

Datum/Tijd
za 21-03-2020 / 16:30 - 18:00


AFGELAST ivm Richtlijn Coronavirus

Bij deze uitvoering van Bachs meesterwerk door het Nederlands Projectkoor zal verteller Ds. David Schiethart de rol van verteller op zich nemen. Solisten Marie Anne Jacobs en Bas Kuijlenburg zingen de aria’s. Het concert staat onder leiding van Martin van der Brugge.

Toegankelijke verkorte uitvoering

De Matthäus Passion van Johan Sebastian Bach is een prachtig werk, maar wel lang. Voor de uitvoering op 21 maart is bewust gekozen voor een selectie van de 22 meest aansprekende delen, waardoor het concert niet langer dan anderhalf uur duurt. Verteller David Schiethart, die al eerder de rol van evangelist-verteller in de Matthäus met succes op zich nam, zorgt er op zijn meeslepende manier voor dat het verhaal achter de Matthäus, het lijden en sterven van Jezus Christus, tot leven wordt gewekt. Een uitvoering als deze is geschikt voor zowel liefhebbers van klassieke vocale werken als voor luisteraars die nog niet eerder kennis maakten met de Matthäus Passion. Ook jongeren zijn daarom van harte welkom bij dit concert.

Bas: Bas Kuijlenburg
Alt: Marie Anne Jacobs
Evangelist/verteller: David Schiethart
Koor: Nederlands Projectkoor
Organist: Niek van der Meij
Orkest: Con Sequenza
Dirigent: Martin van der Brugge

Kaarten

Kaarten à € 12,75 zijn te verkrijgen aan de kassa voorafgaand aan het concert vanaf 16.00 uur (geen pinbetaling mogelijk aan de kassa). U kunt kaarten kopen via de website van Sing Along Events.

Toegangskaarten bestellen klik hier https://singalongevents.nl/product/toegangskaarten-matthaus-passion-scratch-2/