foto-links

raamdom-gr

Koffie via Zoom – na de dienst

Datum/Tijd
zo 28-06-2020 / 11:45 - 12:45


Ook vandaag willen we na de dienst via Zoom bijeenkomen om elkaar te zien en bij te praten. De afgelopen zondagen hebben we dat al gedaan- we proberen, over alle technische hobbels heen, een vorm te vinden die goed werkt en hopelijk krijgen we er meer en meer ervaring mee!

Vlak na de dienst, vanaf ca. 11.55, kunt u via de link hieronder binnenkomen in de Zoommeeting:

*klik hier voor de Zoom-meeting (na 11.55)*

Marcel Elsenaar zal u dan ontvangen en het gesprek begeleiden. Het maximum aantal deelnemers is 100. Zodra er meer dan 10 deelnemers zijn zal Eva de aanwezigen in een aantal kamers verdelen zodat u met wat kleinere groepen bij elkaar bent.

U heeft voor het gebruik van Zoom een laptop/tablet/pc/smartphone met microfoon en camera nodig. U kunt ervoor kiezen (mocht u dat nog niet gedaan hebben) ‘Zoom’ te installeren* – maar Zoom is ook te gebruiken via uw browser (zonder enige installatie dus). Mocht u hulp nodig hebben dan kunt u ons dat laten weten zodat we u in contact kunnen brengen met iemand die u per telefoon kan bijstaan – voor een volgende keer. U kunt dat aangeven via: dit formulier of belt of mailt u het secretariaat.

* zie zoom.us/download