foto-links

raamdom-gr

Kinderdienst – waarbij ouderen ook zeer welkom zijn

Datum/Tijd
zo 22-03-2015 / 11:00 - 12:15


Kinderviering – thema: Ik ben boos!

Vandaag is er een speciale kinderviering die voor en door de kinderen is gemaakt: er is een kinderkoor, sommigen bespelen zelf hun instrument en de kinderen zullen ook op het podium een plek krijgen.

De toespraak van Annewieke Vroom die over boos-zijn gaat, knippen we in twee stukjes zodat iedereen alles goed kan volgen.

De kinderen blijven de hele dienst in de kerk.

We hopen natuurlijk dat alle grote mensen gewoon komen, omdat het doel van de dienst is om de kinderen te laten ervaren: wij horen allemaal bij elkaar. En we denken dat de dienst erg leuk en interessant voor iedereen zal zijn.

De korte kinderoverweging gaat over het verhaal van de ‘verloren’ zoon, die in het begin van het verhaal vooral een avontuurlijke zoon lijkt. Maar met zijn avonturen gaat het mis. Toch krijgt hij een feestje bij thuiskomst. En de broer die gewoon netjes zijn best doet, dag in dag uit, die vindt dat oneerlijk. Zouden jullie ook een beetje boos zijn?

Lezing: Lucas 15, 11-32 De verloren zoon

Overweging: Annewieke Vroom

                         Dag allemaal!
Het is bijna zover: op zondag 22 maart draait in de Dominicus een kinderdienst!
Al van gehoord? Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen. Het is een dienst die vooral door kinderen gedraaid wordt. En het thema is… ‘ik ben boos!!’ Zien we jou de 22e?
Het begint om 11 uur in de Dominicusgemeente op de Spuistraat 12.De kinderen mogen vooraan zitten op het kleed. Nodig je ook je vriendjes uit?

Groetjes uit de Dominicusgemeente Amsterdam