foto-links

raamdom-gr

Kerk Kerstmorgen: Zien we het goed?

Datum/Tijd
za 25-12-2021 / 11:00 - 12:30


In de serie ‘”Ongezien, ongehoord, ongekend’ – Kerstdag

Overweging door Arjan Broers

Kerstmis kan troostrijk zijn. Een feest van licht in het donker, warmte in de kou, samen zijn in je eigen kring. Even hopend op vrede op aarde en toekomst voor iedereen.
Kerstmis kan verontrustend zijn. Zou het echt waar zijn dat het Grote Mysterie dat ons omvat zich laat kennen in een hulpeloos kind? Dat God juist ter wereld komt bij kleine, eenvoudige mensen in de marge? Dat machtigen en rijken op achterstand staan?
Kerstmis kan hoopgevend zijn. Onze wereld trilt op haar grondvesten, maar wij kunnen ons opnieuw toewijden aan wat voedt en goed doet. En ervaren dat God niet alleen van al zo hoge is, maar onder ons wil komen. Zien we het goed?

Gewoonlijk is er een dienst om 19:00 en 22:00 op kerstavond, maar de late dienst is dit jaar ivm de meest recente maatregelen rondom corona verplaatst naar Kerstdag 25 dec. om 11:00
De dienst is alleen te volgen via internet – er zijn geen bezoekers mogelijk ivm de lockdown van 18/12

Voorbeden We vinden het fijn om u te betrekken bij de voorbeden. Is er iets dat u bezighoudt, dat u in de voorbeden genoemd zou willen zien? Graag uw reactie, uiterlijk zaterdagmiddag ovv ‘voorbede’ & datum, via ‘voorbeden@dominicusamsterdam.nl

Voor een overzicht van welke corona-maatregelen bij deze dienst gelden: klik hier.
U kunt de diensten via internet volgen: klik daarvoor hier