foto-links

raamdom-gr

Kerk Kerstavond: Zien we het goed?

Datum/Tijd
vr 24-12-2021 / 22:00 - 23:30


In de serie ‘”Ongezien, ongehoord, ongekend’ – Kerstavond

Overweging door Arjan Broers

Kerstmis kan troostrijk zijn. Een feest van licht in het donker, warmte in de kou, samen zijn in je eigen kring. Even hopend op vrede op aarde en toekomst voor iedereen.
Kerstmis kan verontrustend zijn. Zou het echt waar zijn dat het Grote Mysterie dat ons omvat zich laat kennen in een hulpeloos kind? Dat God juist ter wereld komt bij kleine, eenvoudige mensen in de marge? Dat machtigen en rijken op achterstand staan?
Kerstmis kan hoopgevend zijn. Onze wereld trilt op haar grondvesten, maar wij kunnen ons opnieuw toewijden aan wat voedt en goed doet. En ervaren dat God niet alleen van al zo hoge is, maar onder ons wil komen. Zien we het goed?

Gewoonlijk is er een dienst om 19:00 en 22:00. Hoe dat dit jaar gaat is afhankelijk van de Coronamaatregelen – let u op de website, nieuwsbrief en ordes van dienst!

Voorbeden We vinden het fijn om u te betrekken bij de voorbeden. Is er iets dat u bezighoudt, dat u in de voorbeden genoemd zou willen zien? Graag uw reactie, uiterlijk zaterdagmiddag ovv ‘voorbede’ & datum, via ‘voorbeden@dominicusamsterdam.nl

Voor een overzicht van welke corona-maatregelen bij deze dienst gelden: klik hier.
U kunt de diensten via internet volgen: klik daarvoor hier