foto-links

raamdom-gr

Kerk: Geloven in verandering, doorgeven, traditie

Datum/Tijd
zo 24-10-2021 / 11:00 - 12:15


4e dienst in de serie ‘”Eigenlijk geloof ik niets”…maar wat dan wel?’

Lezing: Johannes 4: 4-26
Voorganger: Henk Hillenaar

Het laatste gebed van Jezus van Nazareth, de avond voor zijn dood, was een gebed om eenheid tussen alle mensen van deze wereld. Hij kon twintig eeuwen geleden niet weten hoe de wereld er nu uit zou zien, zoals wij niet weten naar welk totaal andere wereld onze moderne tijd op weg is. Maar de groeiende noodzaak van eenheid onder de volkeren – niet in geloof en cultuur, wel in betrokkenheid en samenwerking – is waarschijnlijk de grootste opgave van onze tijd. In dat streven kunnen juist de verschillende geloofstradities het voortouw nemen.

Voorbeden
We vinden het fijn om u te betrekken bij de voorbeden. Is er iets dat u bezighoudt, dat u in de voorbeden genoemd zou willen zien? Graag uw reactie, uiterlijk zaterdagmiddag ovv ‘voorbede’ & datum, via ‘voorbeden@dominicusamsterdam.nl

Na de dienst komen we bij elkaar voor de Koffie-via-Zoom.
Voor de mensen die in de dienst aanwezig zijn – we zullen na de vieringen van 24 oktober, 31 oktober en 7 november kort napraten . Een half uur of ietsje meer, net zoals kijkers naar de viering via internet doen in ‘Koffie met zoom’. Wij doen het dan zonder zoom, maar als het even kan met de prediker van de dag, om even uit te wisselen wat je aan de viering hebt beleefd. Welkom! 

 

De ruimte in de kerk is ten gevolge van de anderhalve-meter maatregelen beperkt nog ietsje beperkt – om meer te weten over de maatregelen: klik hier.
U kunt de diensten via internet volgen: klik hier