foto-links

raamdom-gr

Kerk: 4e Advent. Simeon laat los

Datum/Tijd
zo 23-12-2018 / 11:00 - 12:15


De oude Simeon ziet in een pasgeboren baby zijn levenslang meegedragen hoop vervuld. Nu kan hij gaan in vrede, zingt hij zelfs. Vol overgave is die Simeon.

En wij? Kunnen wij het nog, ons zo hoopvol met dat kind verbinden?

Lezing: Lucas 2: 25-35
Overweging door Janneke Stegeman

Goede zangers en zangeressen in de gemeente opgelet! Hou je van zingen maar ben je niet in de gelegenheid om je op te geven voor het Dominicuskoor? Grijp dan je kans op deze zondag 23 december, vierde advent. Die dag is er een inloopkoor, zoals tijdens de zomerdiensten in juli en augustus. Dit is een aanvulling op het Genetic Choir, een improvisatiekoor dat zal meewerken aan deze dienst. Volgend jaar zal dit ensemble vaker een bijdrage leveren aan de diensten in de Domincuskerk. Dit in het kader van een project onder de naam ‘Non Corpus’. Zie o.a. de aankondiging van 6 december. Zin om mee te doen? De repetitie begint zondag 23 december om 10 uur. Er komt dus wat meer muziek-variatie in de diensten van de Dominicus!
 

 

Iedere zondag om 11 uur is er een viering met koor, piano én orgel, wisselende sprekers, kindernevendienst en crèche (niet in de zomermaanden), brood en wijn en, na afloop, koffie en thee. De vieringen in de Dominicus zijn oecumenisch, maatschappijbetrokken en mensgericht. De vieringen duren iets meer dan een uur. Je bent altijd welkom.