foto-links

raamdom-gr

Grote schoonmaak: alle hulp welkom!

Datum/Tijd
za 13-05-2017 / 10:00 - 16:00


Het is voorjaar en onze geliefde en meer dan 100 jaar oude dame, die ons elke zondag weer met zoveel warme kleurenpracht ontvangt, is toe aan een grote schoonmaakbeurt. Emile heeft daarom 20 flessen groene zeep ingekocht. Die staan nu te wachten tot vele nijvere handen onze Dominicus zullen laten blinken. U kunt meehelpen aan deze belangrijke en eervolle taak. En wel op zaterdag 13 mei. Alle hulp is welkom. Ook als u maar een uurtje kunt, is er altijd wel een klusje te doen. Voor koffie en thee en een heerlijke lunch wordt gezorgd. Aanmelden kan via een intekenlijst achterin de kerk, maar ook per mail bij Riet Nouwens mnouwens@hetnet.nl en Hannie Bulsink hwmkoelm@xs4all.nl

Als u op zaterdag 13 mei geen tijd hebt, maar toch graag uw steentje wilt bijdragen aan een schone Dominicus, dan kunt u zich aansluiten bij een van de groepen die door de week de schoonmaak van kerk en pastorie verzorgen. Dat gaat volgens een vast rooster, waarbij elke week een eigen dag heeft. En dat werkt erg goed. De ene week wordt er op maandag schoongemaakt, de andere week op dinsdag en zo elke dag. Ieder groepje is eens in de vijf weken aan de beurt. Meer informatie en aanmelden ook weer bij Riet Nouwens of bij Hannie Bulsink.

En er zijn nog mensen die zorgen dat elke zondag na afloop van de kerkdienst de toiletten weer blinken. Daar is vast ook nog wel hulp nodig.

Zo ziet u dat velen een bijdrage leveren om onze geliefde Dominicus steeds weer in al haar pracht en praal te laten stralen. En begrijpt u ook waar die 20 flessen groene zeep voor nodig zijn. 13 Mei is uw hulp van harte welkom!