foto-links

raamdom-gr

Glossy Open Huis – 50 jaar Geloof in Uitvoering

Datum/Tijd
zo 01-12-2019 / 12:30 - 12:45


Het Open Huis op eerste kerstdag in de Amsterdamse Dominicus viert dit jaar zijn vijftigste jubileum. Ter ere hiervan verschijnt een glossy: Open Huis – 50 jaar geloof in uitvoering. Een inspirerend magazine met bijdragen van o.a. Trijntje Oosterhuis, Janneke Stegeman, Rikko Voorberg en Marinus van den Berg, om lekker te lezen in de donkere dagen van het jaar – een ideaal cadeau voor Sinterklaas of Kerst.

Klik hier voor een trailer van het Open huis!

Het magazine heeft ook een missie: wat zou het mooi zijn als het succesvolle Open Huis-concept in het hele land navolging zou vinden. Daar biedt het blad volop ideeën voor.

Release: zondag 1 december, direct na de viering. Wie het eerste exemplaar van het jubileummagazine krijgt uitgereikt is nog een verrassing…

 

Bestelinformatie: De Glossy is vanaf 1 december te koop voor € 6,50. 2 exemplaren voor € 10,– (excl. verzendkosten). Bestellen kan door een mailtje te sturen naar glossyopenhuis@gmail.com. Het magazine is op zondag na de vieringen ook verkrijgbaar bij de boekentafel van de Dominicuskerk.