foto-links

raamdom-gr

Feestelijke presentatie van de CD van Thom: “The Universe Provides”.

Datum/Tijd
zo 18-02-2018 / 12:45 - 13:30


aankondiging CDpresentatie Thom

Na de zondagse viering (ong. 12.45 – 13.30 uur) wordt de langverwachte dubbel-CD met louter pianomuziek van Thom Jansen gelanceerd. Iedereen is daarbij van harte uitgenodigd.

Tijdens deze feestelijke bijeenkomst zal Thom spelen, er worden mooie woorden gesproken, de dubbel-CD zal officieel worden overhandigd en zijn geliefde Jeannette zal iets ten gehore brengen. Natuurlijk zingen wij allen het ‘feest’-lied. We sluiten af met een heildronk op liefde en geluk.

Dat Thom op 15 februari 65 jaar wordt geeft nog een extra jubel aan dit samenzijn.

“The Universe Provides” kun je na afloop van dit samenzijn in handen krijgen voor € 20,-

Om zelf thuis meer dan twee uur te smullen van een hemels muzikaal gerecht.

Het mag een wonder heten dat na het ongeval met zijn linker hand in augustus 2016 dit muziek-project tot stand is gekomen. Op de CD’s speelt Thom stukken van Bach, Mozart, Gershwin en anderen en composities en improvisaties van hemzelf.

Meditatief, rustig, vriendelijk en ook geïmproviseerd, klinkt onze concert-Fazioli als een klok, zoals menigmaal tijdens de zondagse vieringen. De akoestiek van onze prachtige Dominicus doet wonderen.

Meer informatie over Thom is te vinden op zijn website.

Een recensie van deze Cd is HIER te lezen.

De presentatie van deze Cd wordt uitgezonden, op dezelfde wijze als de kerkdiensten. U hoeft daarvoor niets speciaals te doen, maar kunt na afloop van de viering uw computer gewoon aan laten staan.

De dubbel Cd is ook online te bestellen, met deze link