foto-links

raamdom-gr

Extra collecte

Datum/Tijd
zo 05-07-2020 / 11:30 - 11:45


Het tweede gedeelte van de collecte vandaag willen we ten goede laten komen aan de regenboog kinderen in Peru door 22 kinderen te voorzien van een schooluniform en alle benodigdheden in de klas, zoals schriften, pennen en potloden.

In 2001 kocht Helena van Engelen (1949) in Urubamba (Peru) in de Heilige Vallei van de Inca’s 2,7 hectare grond en bouwde een centrum voor kinderen uit de omringende, arme leefgemeenschappen. Haar project heeft de naam Niños del Arco Iris (regenboogkinderen).

Bij Niños del Arco Iris vinden verwaarloosde kinderen een thuis. Elke dag gaan 200 kinderen in de leeftijd van 3 tot 11 jaar naar de kleuter-en basisschool. En krijgen ze naast onderwijs en medische zorg iedere dag een voedzame maaltijd.

Het gaat om kinderen uit de meest kwetsbare gezinnen met grote problemen, zoals armoede, alcohol, misbruik en ziekte.

Niños del Arco Iris ontvangt geen overheidssteun en is financieel volledig afhankelijk van giften en donaties. In 2003 werd de Stichting Kuychi in het leven geroepen om Niños del Arco Iris financieel te ondersteunen.

De Wereldwinkel binnen de Dominicuskerk is een van de donateurs van Stichting Kuychi.

Door uw donatie wordt gewerkt aan armoedebestrijding en blijvende verbeteringen in de levensomstandigheden van kinderen en hun familie. Door deze collecte wordt het 22 kinderen mogelijk gemaakt één jaar lang onderwijs te volgen.

Namens Stichting Kuychi dank je wel.

https://www.kuychi.nl/doneren/eenmalige-donatie