foto-links

raamdom-gr

Extra bestemming Collecte: VPSG

Datum/Tijd
zo 28-08-2022 / 11:30 - 14:30


De VPSG in Haarlem is een oecumenische stichting die een luisterend oor en ondersteuning biedt aan vrouwen en mannen die te maken hebben gehad met seksueel misbruik. 

In 2020 werd de vorige collecte gehouden. De VPSG bestond toen 35 jaar en beloofde terug te komen als het nog steeds nodig zou zijn. Wel, we weten dat er veel mis is in onze samenleving en in onze wereld. We kennen allemaal de verhalen uit de krant en wellicht ook dichtbij in eigen familie, vriendenkring of misschien uit eigen ervaring. Seksueel misbruik is een groot probleem met vaak langdurige en ernstige gevolgen.

De VPSG is blij dat ze nu al 37 jaar lang hebben kunnen luisteren naar vrouwen en mannen en hen hebben kunnen helpen kracht te vinden om hun weg naar groei te gaan. Zonder subsidies maar met steun van velen en met hulp van u hier in de Dominicus door de jaren heen is dit gelukt.
We wijzen graag op de uitzending  vanavond van Zomergasten. Psychiater en traumaspecialist Bessel van der Kolk wordt geïnterviewd. Voor veel mensen is zijn boek Traumasporen een soort bijbel die hen inzicht geeft en helpt te groeien uit trauma naar herstel. Een aanrader om te kijken.
Heel hartelijk dank voor uw aandacht en steun.

Bankrekening: NL81 TRIO 0212 2657 17, tnv ‘Stichting VPSG’
Website: www.vpsg.nl
Email: info@vpsg.nl