foto-links

raamdom-gr

Extra bestemming collecte: TEAM ED

Datum/Tijd
zo 22-11-2020 / 11:30 - 11:45


TEAM ED is een sociaal uitzendbureau voor ervaringsdeskundigen.
Ervaringsdeskundigen zijn mensen die iets ingrijpends hebben meegemaakt, bijvoorbeeld een of combinatie van verslaving, dakloosheid, trauma, schulden, etc. Zij zijn hersteld en zetten nu hun ervaring in om lotgenoten te steunen. Wij hebben zo’n 70 vrijwilligers in Amsterdam die laagdrempelige groepsactiviteiten en individuele ondersteuning bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Het is fijn om contact te hebben met mensen die weten wat je doormaakt en die je de weg wijzen als je door de bomen het bos niet meer ziet.
  Ook geven wij advies aan organisaties over hoe de dienstverlening aan onze doelgroep verbeterd kan worden.   
Het werken en leren bij TEAM ED als ervaringsdeskundige is ook een belangrijke stap in herstel. Het is een manier om een nare ervaring om te zetten in iets positiefs, je verder te ontwikkelen, tot je recht te komen en een maatschappelijke positie in te nemen. Voor sommigen is het een opstap naar betaald werk.
Wij willen graag ervaringsdeskundigen die al bij ons werken opleiden tot trainer. Zodat zij op hun beurt zelfverzekerd aspirant ervaringsdeskundigen kunnen trainen. Hier willen we de opbrengst van de collecte voor gebruiken.
Namens TEAM ED erg bedankt voor de bijdrage.!
Bankrekening: NL79 TRIO 0197 9484 56 t.n.v. TeamEd
Informatie via de website: www.teamed.nl