foto-links

raamdom-gr

Extra bestemming collecte Open Huis Dominicus 1e Kerstdag

Datum/Tijd
zo 13-11-2022 / 11:30 - 16:30


Toelichting van Coen Glazer, coördinator Open Huis:

Beste mensen,
De laatste twee keer heb ik Kerst thuis gevierd. Dat was fijn, intiem, met de mensen die ik lief heb. Maar de veertig keer daarvóór was ik in de Dominicus, op het Open Huis. Kent u het Open Huis? Vast wel. Maar zo niet, dan kan ik zeggen dat honderden mensen het Open Huis de prettigste plek vinden op Eerste Kerstdag. Hier samen zijn. Een praatje maken. Luisteren naar heel veel artiesten. Schaken, dammen, knutselen. Met achthonderd mensen hier eten aan gedekte tafels. Hoe indrukwekkend is dat. En ’s avonds feest.Als u nou nog nooit geweest bent, komt u dan een keer langs, ’s middags een uurtje bijvoorbeeld. Er zit wel een risico aan vast. Namelijk het risico dat u volgend jaar dan weer komt. Of dat u direct de hele dag wilt blijven. Dat u óók wilt blijven eten. Dat u net als ik veertig jaar lang hier Kerst viert.

Als u het Open Huis kent, komt u vooral dan weer deze Kerst. We verwachten heel veel mensen na twee jaar corona. We hebben ook heel veel handen nodig. Via de website kunt u zich opgeven als vrijwilliger (klik daarvoor hier).
Het Open Huis is voor mij Kerst zoals Kerst bedoeld is.
Oh ja, het Open Huis is gratis maar kost natuurlijk wel iets. Fijn dat u het helpt mogelijk maken. Daar is deze collecte voor.

BANKREKENING: NL 37 INGB 0004 8850 50 T.N.V. OPEN HUIS DOMINICUS