foto-links

raamdom-gr

Dansmeditaties in het hart van de kerk

Datum/Tijd
di 15-09-2015 / 19:15 - 21:30


Dans!kerk zal in de Dominicus dansmeditaties gaan verzorgen. Coby, Marije, Mathilda en Michael nodigen iedereen van harte uit om mee te doen en schrijven er zelf over:

foto dans in dominicus

“We dansen midden in de kerk omdat we beweging willen brengen op de plek waar zoveel wordt stilgezeten. De plek waar het geloof vaak met hoofd & hart wordt beleefd willen wij een lichaam geven, omdat dit een weg is naar de ervaring. De impact van de dansmeditatie op je eigen leven en geloofsbeleving staat centraal, daarover delen we met elkaar na afloop. We gaan er vanuit dat je komt dansen omdat je zelf naar iets verlangt / nieuwsgierig bent.

Als je nog nooit gedanst hebt kan je een flinke drempel voelen – het is onze ervaring dat deze drempel halverwege de eerste dansmeditatie is verdwenen. Bij vrije dans is er veel veiligheid omdat alles wat je doet, goed is, ook als je een hele avond op een stoel blijft zitten omdat je enkel wilt kijken en luisteren.

Als je vaker danst kan het zijn dat je een verlangen voelt naar een plek te gaan om echt vrij te zijn in je dans, waar ruimte is voor je eigen flow in energie en rust. Ook dan zal je merken dat deze dansmeditaties aansluiten op je wensen.”

Iedereen is welkom vanaf 19.15 in de kerk. Ingang via de pastorie, Spuistraat 12. Datums: 15-9 / 29-9 / 13-10 / 27-10 / 10-11 / 24-11 / 1-12

Kosten: introductiedans €10,-   , strippenkaart €62,50 (5 x dansen tussen sept. 2015 & juni 2016)

Meer informatie:  http://www.danskerk.nl/dansmeditatie-groepen