foto-links

raamdom-gr

Curawaka in Concert: Freedom Tour 2020

Datum/Tijd
vr 02-10-2020 / 15:30 - 17:30


Op vrijdag 2 oktober organiseert HeartFire twee concerten van Curawaka in De Dominicuskerk in Amsterdam.  Beide concerten worden geopend door medicine singer/songwriter en cacao ceremonie leider Jennifer Ann.

Vanwege Corona is het aantal beschikbare plekken in de kerk beperkt. Het avond concert is uitverkocht, voor het middag concert zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Het internationale kwartet Curawaka nodigt ons uit op een reis door het klanklandschap van sacred worldmusic. Een uniek geluid afkomstig uit de liefde voor de natuurlijke wereld en haar voorouderlijke inheemse culturen. Betoverende en groovende Latijns-Amerikaanse volksritmes.

Zangeres Anna Bariyani zingt in zeven talen, waaronder Hatcha Kuin, Yawanawa, Sami, Spaans, Portugees, Engels en haar moedertaal, Noors. Hun concert is een zielsvoedende reis door oerwouden en woestijnen, bergen en bossen; door emoties en herinneringen, met een sterk kloppend gebed in de kern, een gebed voor de mensheid en voor Moeder Aarde.

Door hun muzikaliteit, creativiteit en verbinding met de heiligheid van de natuur, raakt Curawaka iets diep in ons aan, wat ons herinnert iets ouds, kostbaars, iets moois en magisch.

Curawaka bezoekt een handvol landen in Europa tijdens hun Freedom Tour in de herfst van 2020, waarbij ze gloednieuwe nummers presenteren van hun aankomende plaat «Dreamtime», en ook hun bekende liedjes deelt zoals «Noku Mana», «He Yama Yo» en «Te Nande », van hun debuutalbum« Call of the Wild »(2018).

Line Up 2020:

Support opening door Medicinesinger Jennifer Ann

Anna Bariyani (Noorwegen) – zang, gitaar, handtrommel, shakers

Tavo Vazquez (Argentinië) – charango, quena, sikuri fluiten

Alberto Arroyo (Mexico) – akoestische en elektrische gitaar, bas

Rafael Ayala Silva (Colombia) – percussie Officiële website: www.curawaka.com

Tickets zijn te bestellen via www.heartfire.nl

2 Oktober 2020

15:30 – 17:30 uur

20:00 – 22:00 uur (UITVERKOCHT)