foto-links

raamdom-gr

Concert: ‘Rondom Shakespeare’

Datum/Tijd
vr 10-10-2014 / 20:30 - 22:30


Kamerkoor Nieuwe Vaart o.l.v. dirigent Michiel Rozendal met de naam ‘If music be the food of love’.

U kunt gaan genieten van een prachtig nieuw concert van Kamerkoor Nieuwe Vaart. Dit keer met als titel ‘Rondom Shakespeare’. Er zullen werken op teksten van Shakespeare ten gehore worden gebracht, maar ook componisten uit de tijd van deze grootse, Engelse schrijver staan op het programma. Zo kunt u ‘Hear my prayer o lord’ en ‘I was glad’ van Henry Purcellverwachten, maar ook een aantal Engelse madrigalen uit het Renaissance tijdperk. Zoals altijd weet Kamerkoor Nieuwe Vaart het publiek te verrassen met hedendaagse koormuziek. Dit keer staan een aantal Shakespeare songs vanMatthew Harris en songs en sonnets van componist George Shearing op het programma. Tenslotte zult u muziek kunnen beluisteren van de Shakespeare van musicalgenre; Stephen Sondheim. Van hem het prachtige ‘Sunday in a park with George’ en ‘Send in the clowns’.

Het koor staat onder de bezielende leiding van dirigent Michiel Rozendal. Verder werken mee; Barbera Sinte Maartensdijk op piano en violiste Elske van der Mede-Krijnen.

Praktische informatie:

– Vrijdag 10 oktober, Dominicuskerk, Spuistraat 12, Amsterdam (aanvang 20.30)

– Zondag 12 oktober, Torenpleinkerk, Schoolstraat 5, Vleuten (aanvang 14.00)

Kaarten zijn 10 euro per stuk. De kerk is een half uur voor aanvang open. Via onderstaande link kunt u kaarten reserveren. U kunt ook telefonisch reserveren via Mariëtte Naaijen (06-51155500) of Marijke Rozendal (0348-472365).