foto-links

raamdom-gr

Benefiet voor Oekraïense vluchtelingen

Datum/Tijd
zo 20-03-2022 / 14:30 - 16:30


Mantra-middag | Zingen voor vrede | 20 maart Dominicuskerk Amsterdam

ALLE OPBRENGSTEN  NAAR GIRO555

Kom je met ons zingen voor Oekraïne? We kunnen eigenhandig de oorlog niet stoppen misschien. Wel kunnen we zingen met alle mensen in onze gedachten die op de vlucht zijn, die bang zijn, die iemand hebben verloren,  die in wanhoop verkeren en het licht even niet meer zien. Laten wij met zijn allen het licht blijven schijnen in het donker. Door te zingen. Door geld in te zamelen. Door onszelf en de rest van de wereld eraan te herinneren dat er ook zoveel goedheid is. Zoveel liefde. Zoveel zachtheid. En hoe krachtig het is als we dit bundelen in samen zijn en samen zingen voor een situatie waar de hardheid, destructie en de angst overheerst.

Deze middag wordt georganiseerd door het Centrum voor Stembevrijding  (Jan Kortie, Sarah Jens & Anna Fernhout) in samenwerking met de Dominicuskerk (o.a. Arjan Broers)

De prijs voor een kaartje is €50,-.
Voor degene die er graag bij wil zijn, maar €50,- zich niet kan permitteren hanteren we de normale prijs van €20,-
We nodigen vluchtelingen uit om gratis deel te nemen. Voel jij ervoor om voor een of meer van deze gasten als financiële sponsor op te treden dan kun je dat doen door meer kaartjes te kopen dan je nodig hebt. Bestel in dit geval een extra kaartje en beschrijf de naam van de 2e persoon als ‘donatie’.

Voor kaartjes of meer informatie – klik op deze link: Zingen voor Oekraïne