foto-links

raamdom-gr

Aswoensdagviering via Zoom

Datum/Tijd
wo 17-02-2021 / 19:30 - 20:45


1e dienst in de serie Opstaan en verdergaan

Lezing Genesis 2
Meditatie door Eva Martens

Dit jaar zal de aswoendagviering een andere vorm  krijgen omdat we niet in de kerk bijeen kunnen komen. De viering zal een Zoom-viering zijn – waarbij u via de link hieronder kunt aansluiten:

De viering begint om 19.30 uur, maar we vragen je liever iets eerder aan te komen, vanaf 19.20 uur staat de Zoom open *klik daarvoor op deze Zoomlink*,
voor de OvD klikt u hier.

Om mee te kunnen doen ben je bovendien uitgenodigd een aantal dingen klaar te leggen:
– Een kaarsje met aansteker of lucifers.
– Indien je die ontvangen hebt: de as. Mocht je om een of andere reden geen as hebben, geen nood. Je kunt meedoen zonder, of een beetje aarde uit de tuin of bloempot nemen.
– Een vel papier met wat schrijf en/of tekengerei, al naar gelang je in huis hebt. Bijvoorbeeld een pen, een paar kleurpotloden, een tekenpotlood, of een paar krijtjes.
(Uiteraard is niets verplicht, je kunt nog steeds prima meedoen als je iets niet hebt, of niet wilt deelnemen aan het interactieve deel).

We zullen in de viering samen bidden. Je mag dat spontaan doen of, als je dat fijner vindt, van tevoren een kort gebed van 1 of 2 zinnen voorbereiden. In stilte bidden is ook mogelijk.
Omdat we met veel zijn willen we jullie vragen het gesproken gebed kort te houden.

Je kunt gewoon meezingen, tijdens de liederen zal steeds alleen de voorzanger te horen zijn, de rest heeft het geluid niet aan staan.

Na afloop zal er gelegenheid zijn voor een nagesprek en uitwisselen over hoe je de 40-dagentijd wilt vormgeven. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen aan het einde van de viering de Zoom te verlaten.