foto-links

raamdom-gr

ALLERZIELEN | HET LIED VAN DE ZIEL |

Datum/Tijd
vr 04-11-2022 / 19:30 - 22:00


Het Centrum voor Stembevrijding, Met Jan Kortie en Sarah Jens

Op 4 november organiseren we weer een Allerzielen-avond in de Dominicuskerk.  Deze herdenkingsavond wordt gegeven door Jan Kortie en Sarah Jens.

We zingen met een grote groep eenstemmige en eenvoudige meerstemmige mantra’s en andere mooie, gewijde melodieën uit zeer diverse religieuze en spirituele richtingen, in allerlei talen. Veelal met pianobegeleiding. Een deel van de muziek is zeer ingetogen, een ander deel is uitbundig en vreugdevol. Het gaat om korte stukjes tekst, soms maar een paar woorden, een enkele zin. Op een melodie die je gemakkelijk onthoudt. Denken is niet nodig. En dat schept ruimte om gewoon te zijn met de klank, met de samenzang, met de betovering van de herhaling en de soms wonderschone muziek die daaruit als vanzelf ontstaat.

Tussen het zingen door zijn we stil, de afwisseling van stilte en gezang doet beide nog meer tot hun recht komen. ‘

Heb jij een dierbare die is overleden en die je graag zou willen herdenken tijdens deze avond?  We ontvangen die naam graag via de mail. Als je een kaartje hebt gekocht, zullen we je daar over mailen. Sarah zal al deze namen zingen. Heb je niet een overledene die je wilt herdenken, maar wil je gewoon graag komen zingen? Dan ben je natuurlijk ook even welkom.

19.15 Inloop

19.45 Stilte en pianospel

20.00 Start van de avond

22.00 Einde van de avond

Kaartjes bestellen kan via de website van Het Centrum voor Stembevrijding: Het Lied van de Ziel – Centrum voor stembevrijding.