foto-links

raamdom-gr

Doe je mee met Tegentij?

Tegentij zoekt vrijwilligers op allerlei gebied. Lijkt het je leuk om mee te bouwen aan iets nieuws, juist nu? Dan is dit misschien iets voor jou. Tegentij is een platform voor cultuur, religie en persoonlijke ontwikkeling voor een breed publiek. De Dominicus participeert er ook in.

Er zijn al allerlei activiteiten ontwikkeld, zie de website tegentij.nl. Helaas moesten we die door Corona tijdelijk opschorten, maar we gaan niet stilzitten! We willen het platform de komende tijd flink meer bekendheid geven. Je kunt ons daarbij helpen door ons via facebook en andere sociale platformen breed onder de aandacht te brengen. Heb je een achtergrond in pr en marketing? Denk dan met ons mee over een marketingstrategie en over onze concrete uitingen (website, flyers, social media, persbericht). Vind je het leuk om een website te onderhouden of ben je een kei in het ontwerpen van flyers of het maken van kleine promotie-video’s? Heel fijn als je ons daarbij wilt helpen! Zodra we in het voorjaar kunnen programmeren, zijn er ook gastheren en gastvrouwen nodig. En mensen die met onze flyers door de stad willen fietsen. Maar ook administratief/secretarieel kunnen we heel goed hulp gebruiken.

Lijkt het je leuk om mee te doen en kun je wat tijd vrijmaken? Neem dan contact met ons op via info@tegentij.nl en we kijken samen welke klus bij jou past.
Graag tot ziens!
Mirjam Rigterink en Bart-Jan van Gaart, initiatiefnemers van Tegentij