foto-links

raamdom-gr

De Dominicus matcht!

Update 11/3:
“Dominicus matcht” loopt goed. Een flink aantal mensen is gematcht om te wandelen, schrijven of samen naar de dienst te kijken. Er staan ook nog mensen in de wacht. We nodigen je van harte uit je op te geven!

Mis jij ook het terloopse van een onverwachte ontmoeting – een mooi gesprek bij de koffie na de dienst, een stukje oplopen met iemand die net als jij Dominicusganger is? De Werkgroep Pastoraat heeft er iets op bedacht.

We zoomen na de dienst, we zoomen bij de verhalen die Juut en Eva ons deze 40-dagenperiode ‘Onder de luifel’ brengen. Maar ook door ontmoetingen met zomaar een Dominicusganger zijn we in verbinding met elkaar. Daarvoor is er nu de Dominicusmatch.

We matchen:

1) schrijfmaatjes
Hoe zou het zijn om elkaar eens een brief te schrijven over bijvoorbeeld de dienst, een tekst van de 40-dagenteksten, of datgene wat je bezighoudt in deze tijd?

2) wandelmaatjes
Hoe zou het zijn om al wandelend met elkaar kennis te maken of een dienst te bespreken? Dit kan via een route die de WP vanuit Amsterdam CS heeft  uitgezet, of met een buurtgenoot vanuit je eigen postcodegebied.


En dus kijk&luister-maatjes!
Graag ontvangen we een mail met jullie voorkeur voor het wandelen of schrijven of samen naar de dienst kijken. Wij gaan dan op zoek naar een match en sturen je een kleine introductie. Je kunt je reactie mailen naar werkgroeppastoraat@dominicusamsterdam.nl., ovv ‘match!’ (oid).

Mochten jullie nog andere ideeën hebben om verbinding te houden, laat het ons weten!

met een vriendelijke groet,
de Werkgroep Pastoraat