foto-links

raamdom-gr

De Dominicus matcht!

Update 26/2:
“Dominicusmaatjes” heeft een goede start: we hebben een aantal schrijf- en wandelmatches kunnen maken en je kunt je hiervoor blijven inschrijven. Nieuw is dat we ook matchen voor het samen kijken naar de zondagdienst – omdat hiernaar gevraagd werd. Mail ons, geef ook hiervoor je postcode door en we gaan op zoek naar een match!

Mis jij ook het terloopse van een onverwachte ontmoeting – een mooi gesprek bij de koffie na de dienst, een stukje oplopen met iemand die net als jij Dominicusganger is? De Werkgroep Pastoraat heeft er iets op bedacht.

Gelukkig zoomen we na de dienst, en we gaan zoomen bij de verhalen die Juut en Eva ons de komende 40-dagenperiode ‘Onder de luifel’ brengen. Maar ook door ontmoetingen met zomaar een Dominicusganger zijn we in verbinding met elkaar. Daarvoor is er nu de Dominicusmatch.

We matchen:

1) schrijfmaatjes
Hoe zou het zijn om elkaar eens een brief te schrijven over bijvoorbeeld de dienst, een tekst van de 40-dagenteksten, of datgene wat je bezighoudt in deze tijd?

2) wandelmaatjes
Hoe zou het zijn om al wandelend met elkaar kennis te maken of een dienst te bespreken? Dit kan via een route die de WP vanuit Amsterdam CS heeft  uitgezet, of met een buurtgenoot vanuit je eigen postcodegebied.


Graag ontvangen we een mail met jullie voorkeur voor het wandelen of schrijven of samen naar de dienst kijken. Wij gaan dan op zoek naar een match en sturen je een kleine introductie. Je kunt je reactie mailen naar werkgroeppastoraat@dominicusamsterdam.nl., ovv ‘match!’ (oid).

Mochten jullie nog andere ideeën hebben om verbinding te houden, laat het ons weten!

met een vriendelijke groet,
de Werkgroep Pastoraat