foto-links

raamdom-gr

Frisdenkers, mensenkenners, bestuurders gezocht

de beleidsraad zoekt kandidaten

Wil jij ook zin geven en meebouwen aan een vitale Dominicus?

Het is een prachtig moment om te starten.

We vieren ons 50-jarig jubileum. Groot feest en tegelijk de uitdaging om fris en fruitig te blijven als jonge vijftiger… Ook ligt er een 10-puntenplan dat we met alle werkgroepen en tijdens gemeentemiddagen gaan bespreken. Denk en doe dus mee; zet je talent in voor een mooie club, een levende gemeente, een vitale toekomst.
Doe het gewoon wel! En wel nu!

Stel je kandidaat voor de beleidsraad. We zoeken per januari 2015 twee BR-leden. Iemand die in de BR wil bijdragen, inspireren, versterken, scherp houden, meedenken en -doen.
In de eerste vergadering van het nieuwe jaar worden de posten verdeeld: gewone leden en de drie leden van het dagelijks bestuur (de voorzitter en de secretaris voor meerdere jaren, het gewone db-lid voor de periode van één jaar).

De verkiezingen vinden plaats op zondag 7 december.

Je hoort meer van ons de komende tijd. Kun je alvast nadenken. Maar eerst hebben we nog één extra lid voor de verkiezingscommissie nodig. Ken je het werk van de beleidsraad? En ben je een goede headhunter? Meld je dan bij de beleidsraad, via de mail aknijnenburg@xs4all.nl.

Verkiezingscommissie (Gabriëlle van Zaalen, Janrense Boonstra en jij?)