foto-links

raamdom-gr

Corona-maatregelen en de Dominicus

Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie over hoe we in de Dominicus omgaan met de Corona-maatregelen rond de zondagdiensten en bijeenkomsten in de pastorie.

VANAF 4/10: MAX 30 PERSONEN IN DE DIENST
De komende tijd zullen wij met slechts een kleine groep in de diensten aanwezig kunnen zijn vanwege de dreigende ‘tweede golf’ . Zie het bericht hier.

MONDKAPJES, vanaf 2/10
In de Dominicus dragen we mondkapjes – zie het bericht hier.

NIEUWSBRIEF
Wilt u wekelijks op de hoogte blijven dan verwijzen we u graag naar onze nieuwsbrieven.

AANMELDEN ZONDAGDIENST
Onze kerkdiensten staan vanaf 2 augustus open voor ca 140 mensen, omdat dat het aantal is dat in de Dominicus op onderling anderhalve-meter afstand past. Ondanks het feit dat we u op dit moment niet uitnodigen vanweg de beperking tot max 30 pers. vragen we toch u alvast bij Kerktijd te registreren als u dat nog niet gedaan hebt:
– Klikt u hier om u direct te registreren: aanmeldformulier Kerktijd.
– Of klikt u hier voor de handleiding.

ANDERHALVE-METER PROTOCOLLEN
We houden ons bij de kerkdiensten en bij het groepenwerk aan de anderhalve-meter-protocollen – die vindt u hier:

Kernpunten in het kort:
– Blijf thuis bij klachten
– Hou anderhalve meter afstand
– Bij binnenkomst in de kerk: hou de looprichting in de gaten en ga zsm zitten op de toegewezen plek, als u loopt of staat graag een mondkapje op, als u zit kan die weer af.
– Geef elkaar de ruimte ook na afloop van de viering (er is vooralsnog géén koffie en twee tips: neemt u zelf een flesje water mee naar de dienst en vanwege de ventilatie kan het tochten: ook jassen en dassen mee!)

VERKEER SPUISTRAAT
De verkeerssituatie in de Spuistraat is door de gemeente Amsterdam gewijzigd van 27/8 t/m 31/10: voetgangers mogen van het fietspad gebruik maken en fietsers delen de rijbaan met auto’s. Let u dus op als u met de fiets naar de kerk komt? Meer informatie vindt u hier.

ALGEMENE INFORMATIE
U vindt hier – als u geïnteresseerd bent – de richtlijnen van de PKN .
En voor algemene actuele informatie over het Corona-virus verwijzen we u graag naar het RIVM of kijkt u op het Corona-dashboard van de overheid.

(dd 15/7/2020, laatst bijgewerkt 6/10/2020)