foto-links

raamdom-gr

Corona-maatregelen en de Dominicus

Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie over hoe we in de Dominicus omgaan met de Corona-maatregelen rond de zondagdiensten en bijeenkomsten in de pastorie.

BEZOEKERS en ZANG VANAF 13 JUNI
Vanaf 23 mei kunnen wij weer 75 bezoekers bij de kerkdiensten uitnodigen. We verwachte dit per 20 juni uit te kunnen breiden naar 100.
Uitnodigingen krijgt u via Kerktijd.nl. Wij vragen u wel de anderhalve-meter maatregelen zoals beschreven in de protocollen (hieronder) te blijven naleven als u naar de kerk komt – óók als u zelf al bent gevaccineerd.

Vanaf 13 juni zal – in bescheiden mate – samenzang in de kerk weer mogelijk zijn . Voorlopig alleen het openings- en slot-lied en zeker niet met luide stem! Volgt u aub de aanwijzingen van onze dirigent Arjan van Baest.

GROEPENWERK WEER VANAF 9 JUNI
Vanaf 9 juni kunnen groepen – met inachtneming van het protocol (hieronder) weer in de pastorie bijeenkomen. De werkgroep Pastoraat zal u benaderen. Vergaderingen kunnen voorlopig nog het beste via internet plaatsvinden (bv via Zoom – vraagt u het bij het secretariaat)

NIEUWSBRIEF
Wilt u wekelijks op de hoogte blijven dan verwijzen we u graag naar onze nieuwsbrieven.

ZONDAGDIENSTEN
Op dit moment worden 75 bezoekers voor de kerkdienst uitgenodigd. Uitnodigingen krijgt u via Kerktijd.nl en blijven 24 uur geldig waarna de uitnodiging naar iemand anders gaat.
Wilt u uitgenodigd worden dan geldt dat u geregistreerd moet zijn bij Kerktijd.nl (heeft u dit al gedaan dan hoeft u dat niet opnieuw te doen):
– Klikt u hier om u direct te registreren: aanmeldformulier Kerktijd.
– Of klikt u hier voor de handleiding.
(NB: hebt u een functie in de dienst dan telt u niet mee als bezoeker en kunt u een eventuele de uitnodiging van Kerktijd.nl afslaan).

ANDERHALVE-METER PROTOCOLLEN
We houden ons bij de kerkdiensten en bij het groepenwerk aan de anderhalve-meter-protocollen – die vindt u hier:

Kernpunten in het kort:
– Blijf thuis bij klachten
– Hou anderhalve meter afstand
– Gebruik een mondkapje als u door de ruimte beweegt (als u zit kan deze af)
– Geef elkaar de ruimte ook na afloop van de viering (er is vooralsnog géén koffie en twee tips: neemt u zelf een flesje water mee naar de dienst en vanwege de ventilatie kan het tochten: ook jassen en dassen mee!)

VERKEER SPUISTRAAT
De verkeerssituatie in de Spuistraat is door de gemeente Amsterdam gewijzigd: zolang als dat nodig is mogen voetgangers van het fietspad gebruik maken en fietsers delen de rijbaan met auto’s. Let u dus op als u met de fiets naar de kerk komt? Meer informatie vindt u hier.

ALGEMENE INFORMATIE
Voor algemene actuele informatie over het Corona-virus verwijzen we u graag naar het RIVM of kijkt u op het Corona-dashboard van de overheid of bij de huidige overheidmaatregelen.
U vindt hier – als u geïnteresseerd bent – de richtlijnen van de PKN.

(dd 15/7/2020, laatst bijgewerkt 21/05/2021)