foto-links

raamdom-gr

BC ruimt op – spullen van jou?

De Beheercommissie is bezig de archiefkamer in de pastorie multifunctioneler te maken, zodat de kamer gebruikt kan worden voor taallessen, indien nodig voor een overnachting van de pastores en ook voor pastorale gesprekken of andere activiteiten.
Hiertoe wordt de kamer huiselijker ingericht. Zo zijn de archiefkasten in overleg met de archiefgroep verplaatst naar de vergaderzaal op de tweede verdieping en is de computer(tafel) verwijderd. De vergaderzaal op de tweede verdieping is nu behoorlijk vol. We kijken naar een oplossing voor de boeken die er nu staan, naar wellicht nog een grotere archiefkast en overleggen met de andere groepen van de pastorie over de opbergruimte. 
Verder hebben we ook de pastorie doorgelopen op te repareren meubels en overtollige spullen, zodat de ruimtes niet verrommelen.

Neem mee!
Wij hebben een aantal spullen verzameld die we liever kwijt dan rijk zijn.
Die liggen/staan a.s. zondag en de zondag erop in de grote zaal. Als je iets tegenkomt wat van jou is, kan je het meenemen. Als je iets ziet wat je graag wilt hebben, plak er dan een sticker op met je naam + telefoonnummer. Wij zullen dan na die tweede kijkzondag beslissen wie wat kan krijgen. 

En verder nog een verzoek. Als je spullen in de kerk achterlaat die echt moeten blijven staan, wil je er dan een sticker op plakken of kaartje aan hangen met je naam + telefoonnummer en de reden van de aanwezigheid?
Dank en groet, 
De Beheercommissie