foto-links

raamdom-gr

Aanmelding kerkdiensten

Vanaf zondag 2 augustus zijn er weer fysieke kerkdiensten, waarbij 100 mensen aanwezig mogen zijn. De grote uitdaging is om iedereen een eerlijke kans te geven om een dienst mee te maken. Hiervoor hebben we een geautomatiseerde oplossing gevonden, Kerktijd.nl, een gebruiksvriendelijk online kerkdienst uitnodigingssysteem.

Het systeem houdt zelf bij wie het langst geen kerkdienst heeft bezocht en daarom als eerste een uitnodigingsmail zal ontvangen.
Bij afmeldingen worden automatisch nieuwe mensen van de lijst uitgenodigd. De genodigden worden bij de ingang gecheckt op de bezoekerslijst.

Wilt u naar de diensten in de Dominicus komen? Dan kunt u zich bij Kerktijd via deze link registreren. *)

Natuurlijk zijn er mensen die geen internet hebben of gebruiken en die ook graag naar de diensten komen. Kent u zo iemand? Dan is dit een kans om uw mede-Dominicusganger te helpen door de aanmelding voor hem of haar te verzorgen (of geeft u het aan ons door)!

Hulp bij digitale inschrijven en/of GIVT-app

Heeft u hulp nodig bij uw inschrijving voor de Dominicusvieringen of bij neemt u dan contact op rienk@theissens.nl, zie hieronder. Voor hulp bij de GIVT-app en andere online zaken kunt u contact opnemen met het secretariaat via secretariaat@dominicusamsterdam.nl

Rienk Theisens
(Voor vragen en informatie neem contact op: rienk@theisens.nl / tel:0653327523)

*) Het is misschien verwarrend dat dan gevraagd wordt kerkdienst en/of ochtenddienst aan te vinken. Het maakt voor de Dominicus niet uit omdat we maar 1 dienst per zondag hebben. Helaas is dit niet in het programma te veranderen, aan de andere kant biedt het ons op termijn mogelijkheden om bijvoorbeeld een speciale dienst zoals een kinderdienst, aan te kondigen: vinkt u dus beiden aan!