foto-links

raamdom-gr

20 uitnodigingen per dienst via Kerktijd

Op 3 oktober lieten we u (in dit bericht) weten dat de kerkdiensten vanwege de maatregelen van de overheid voorlopig nog maar met 30 personen mogelijk zijn. Dat betekent dat we maximaal 20 personen via Kerktijd voor de zondagdienst kunnen uitnodigen.

We gaan ervan uit dat velen van u – voorlopig althans – het dringende advies van de overheid en gemeente opvolgen zoveel mogelijk reisbewegingen, drukke plekken en samenkomsten te vermijden. Wij steunen dat advies.

De diensten zullen we met een kleinere groep vormgeven zodat er plaats is voor ca 20 bezoekers. Daarvoor blijven we u via Kerktijd uitnodigen. De uitnodigingen worden in het begin van de week verzonden – en als u uitgenodigd bent heeft u 24 uur om de uitnodiging te accepteren of af te slaan, waarmee/waarna de volgende wachtende uitgenodigd wordt*. Wij vragen u zo snel mogelijk te reageren – dan krijgen zoveel mogelijk Dominicusbezoekers de kans, hoe beperkt het aantal ook moge zijn.

Wij weten niet hoe lang deze maatregelen staande blijven, maar we gaan ervan uit dat het zeker weer weken (we hopen geen maanden) kan zijn.
Veel activiteiten gaan nog wel door, en mocht u bij een dienst zijn, of een activiteit, ten overvloede, hou u aub rekening met de maatregelen: anderhalve meter afstand, en mondkapjes, u vindt het op onze Dominicus-en-Corona-pagina.

U kunt de diensten natuurlijk blijven volgen via internet – via onze kijk/luister-pagina.
En we wijzen u ook graag op de Donderdag-ochtend koffie-zoom als u door de week contact zoekt.
Houdt u het goed en blijft u gezond,
Namens de wgCorona,
Frederik Lobbrecht
(9/10/2020)

* ziet u hier nog eens de handleiding Kerktijd – ipv 48 uur is het nu dus 24 uur.